Seurakisat 15.5.2018

Tämän vuoden seurakisat saatiin aloittaa poikkeuksellisen hienossa, aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Kauden ensimmäisissä seurakisoissa oli mukana yhteensä 75 urheilijaa sarjoissa 5-15v ja seuran ulkopuoleltakin saatiin lähes kymmenen urheilijaa mukaan.

>>>> Tästä illan tulokset <<<<

Illan kilpailujen aikataulu on tiukka, joten 5-7 sarjat täytyy saada käyntiin klo 17.30 ja sarjat 9-15 klo 19.00. Sujuvan illan takaamiseksi kaivataan aina myös vanhempien aktiivisuutta ja apua toimitsijatehtävissä.

Palautteet tuloksista allaolevalla lomakkeella tai sähköpostiin jalas.yleisurheilu@gmail.com

Vielä kertauksena maksuista tietoa:

Seurakisamaksu on 5€ per ilta seuran ulkopuolisilta kilpailijoilta (maksetaan käteisellä kioskille) ja 10€ seuran jäseneltä koko kesä (sisältää kaikki 9 kilpailua + päätösillan). 10€ maksujen osalta jaettiin maksulomakkeita, muistakaa maksaessa kirjoittaa viestikenttään urheilijan nimi.  YU- jaoston harjoitustoimintaan (kerhot, koulut, harkat) osallistuvilta ei peritä erillistä maksua seurakisoista, vaan seurakisat sisältyvät harjoitustoiminnan maksuun. Seurakisapäiville seuranjäsenille on hankittuna tapaturmavakuutus alle 16-vuotiaille.

Huomioikaa että kaikessa Jalaksen ohjatussa toiminnassa mukana olevien tulee suorittaa kalenterivuosittain pääseuran jäsenmaksu, joten seuranjäseniä ovat vain jäsenmaksun maksaneet henkilöt / perheet. Tästä lisätiedot pääseuran jäsenmaksusta

Palautelomake:

Palautteen antajan tiedot (etu- ja sukunimi)
Tähän tarkka palaute, mm. mikäli haluatte korjattavan mielestänne virheellisen tuloksen