WAPUN PLOTTO-KISAN TULOKSET 1.5.2018

KILPAILUN KAIKKI TULOKSET (PDF) TÄSTÄ

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi organisoi tänä vuonna Vapun Plotto-kisan. Kisa oli osa Lions Club Jalasjärven perinteistä Plotto-tapahtumaa ja kisa huipentui vappupäivänä pidettävässä tapahtumassa. 

Plotto-kisa koostui tänä vuonna kahdesta eri osiosta alkaen sunnuntaina 29.4. Kiuaskallion kuplahallilla ja jatkuen vappupäivänä 1.5. Nuorisotalo Wilholan ympäristössä. Pareista toisen tuli olla alle 18-vuotias ja toisen yli 18-vuotias.

Sunnuntain 29.4. kilpailupäivän lajit olivat 40m, pituus, kuula, korkeus. Molemmat parista suorittivat kaksi lajia. Pisteiden laskussa oli käytössä ikähyvitykset 9-17-vuotiaille ja 40–80-vuotiaille. Jokainen tulos kerrottiin ensin ikähyvityskertoimella, jonka jälkeen pisteet laskettiin moniotteluiden kaavoilla.

Vappupäivän 1.5. kisaan lähdettiin sunnuntain lajien pisteiden perusteella eli ensimmäisenä lähti se pari, joka saavutti sunnuntain kisoissa eniten pisteitä. Joka toinen pari puki päälle punaiset liivit ja joka toinen pari siniset liivit. Yleisön tehtävänä oli arvata kumman värinen pari voittaa koko kisan ja oikein arvanneiden kesken arvottiin LC Jalasjärven lahjoittama Jopo- polkupyörä.

Seikkailuradalla pujoteltiin tötsiä ja puita, ylitettiin auton romuja, pyöröpaaleja ja perunalootia. Myös traktorin kärry ja iso lumikasa piti ylittää. Aikuisilla oli lisänä aitakävelyä käsissä tarjotin, jossa muki vettä. Lapsilla taas oli vastaavasti ryömiminen ahtaassa putkessa.

KILPAILUN PARHAAT PALKITTIN LAHJAKORTEIN

Kolme parasta paria palkitaan lahjakorteilla Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilposelle. 
1. pari 100€ Lotta Hulkko ja Joni Hulkko
2. pari 50€ Veikka Ylihärsilä ja Susanna Ylihärsilä
3. pari 30€ Väinö Keskinen ja Sami Keskinen

JOPO-POLKUPYÖRÄN ARVONTA

Jopo-polkupyörän arvontaa pääsi mukaan ostamalla arpojen myyjiltä oikean värisen 2€ arvan. Piti arvata voittaako Plotto-kisan punainen vai sininen pari. Oikein arvanneiden kesken arvottiin LC Jalasjärven lahjoittama Jopo- polkupyörä. Arpatuotto menee lyhentämättömänä Jalaksen yleisurheilun nuorisotoiminnan kehittämiseen. Arpaonni suosi tällä kertaa Jussi Tukevaa.

ENITEN ARPOJA MYYNYT ALLE 18-VUOTIAS PALKITTIIN LAHJAKORTILLA

Eniten arpalippuja myynyt nuori alle 18-vuotias palkittiin 50 euron lahjakortilla Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilposelle. Eniten arpoja myi 84kpl määrällä Jenni Pihlaja.

 

Mahtavat Plotto-kisat ja mukava tapahtuma kokonaisuudessaan. Kiitos kaikille mukana olleille ja tapahtuman jarjestäjille sekä Plotto-kisan tukijoille Lions Club Jalasjärvi, Kurikan Kaupunki ja Urheilu- ja Koneliike Mauno Vilponen. Onnea palkituille ja kaikille itsensä ylittäneille kilpailijoille!