Jalakselle 5 mitalia SAUL:n yleisurheilun SM- hallikisoista 16.2.–18.2.2018

Jussi Mv 2017.JPG

Jalasjärven Jalaksen aikuisurheilijat saavuttivat menestystä Tampereen Pirkkahallissa 16.2.–18.2.2018 pidetyissä Suomen Aikuisurheiluliiton SM- hallikilpailuissa. Mukana kilpailemassa oli kuusi Jalaksen urheilijaa ja saavutuksena viisi mitalia, joista kolme kultaista.

Jussi Tukeva voitti kaksi kultamitalia M30-sarjassa. Kuulantyönnöstä kultamitali tuli tuloksella 15,41. Jännittävän ja tiukan kilpailun voittava työntö tuli lopulta viimeisellä kierroksella. Lisäksi Jussi otti painonheitosta kultaa tasaisen sarjan myötä tuloksella 13,16.

Marika Peltoniemi voitti kultamitalin N30-sarjassa 3000m kävelystä ajalla 17.39,81.

Susanna Lahti-Luopa saavutti hopeamitalin N45-sarjassa 60m aitajuoksussa ajalla 10,47, jonka lisäksi Susanna juoksi 60m sileällä 7. sijalle ajalla 9,13.

Reijo Viianen otti pronssimitalin M70-sarjassa 3000m kävelyssä ajalla 21.24,38.

Harri Koskiniemi sijoittui M60 kuulassa sijalle 7. tuloksella 11,78 ja Rauno Kujala M60 kuulassa sijalle 9. tuloksella 10,16.

Erittäin paljon Onnea jokaiselle menestyksestä!