Nuorten yli 10-vuotiaiden kevään harjoitukset käynnistyneet

Vajaa viikko harjoituksia takana ja porukkaa on mukavasti mukana. Vielä mahtuu toki muutama innokas mukaankin. Harjoitusten sisältö vaihtuu päivittäin ja viikoittain sekä myös harjoitusten vetäjät vaihtuvat. Harjoitukset sisältävät aina jonkin verran eri lajitekniikoita, vaikka kevätkaudella painopiste onkin pohjien luomisessa. Valmennuksessa on mukana yhteensä kymmenkunta eri ohjaajaa, joten harjoitukset tulevat varmasti olemaan monipuolisia.

Nuoret harjoittelevat kuplalla tiistaisin klo: 18.30 - 20.00 pääosin voimaa ja räjähtävää nopeutta / perjantaisin klo: 16.00 - 17.30 sisältönä on monipuolista nopeutta ja kimmoisuutta / sunnuntaisin klo: 10.00 - 11.30 harjoitellaan kestävyyttä, notkeutta ja kehonhallintaa.

Tutustu tarkemmin ja hyppää mukaan https://jalasjarvenjalas.fi/yleisurheilu/harjoitukset/