Jalaksen Anssi Kuusisto on valittu EPU ry:n hallituksen jäseneksi vuosiksi 2018-2019

EPU ry:n puheenjohtaja Hannu Kangas toivotti uuden hallituksen jäsenen Anssi Kuusiston Jalasjärven Jalaksesta mukaan piirin toimintaan.

EPU ry:n puheenjohtaja Hannu Kangas toivotti uuden hallituksen jäsenen Anssi Kuusiston Jalasjärven Jalaksesta mukaan piirin toimintaan.

Jalasjärven Jalaksen Anssi Kuusisto on valittu EPU ry:n hallituksen jäseneksi vuosiksi 2018-2019.

EPU ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin Seinäjoella hotelli Almassa 10.11.2017. Kokouksen puheenjohtajana toimi Matti Mäki-Reinikka Seinäjoelta. Kokouksessa oli edustettuna 11 EPU ry:n jäsenseuraa.

Hannu Kangas jatkaa EPU ry:n puheenjohtaja vuoden 2018 ja hallituksen jäseniksi vuosiksi 2018-2019 valittiin Honkanen Ari, Kaukoranta Ilpo ja Kuusisto Anssi (uusi). Yhden hallituspaikan täyttäminen annettiin EPU ry:n tehtäväksi. Hallituksessa jatkavat vuonna 2018 Hannuksela Henry, Pesu Tapio, Tuuri Hannu ja Raittinen Hanna-Mari.

 Lue lisää muista päätöksistä EPU ry:n sivuilta