Kiinnostaako jalkapallo?

Kaikille helmikuun 2019 loppuun mennessä mukaan ilmoittautuneille 2007-2010-syntyneille tytöille ja pojille taataan paikka joukkueessa, joten nyt on loistava tilaisuus aloittaa harjoittelu jalkapallon parissa. Erityisesti 2007-2008-syntyneiden ryhmissä on vielä tilaa. Myös muiden ikäryhmien joukkueisiin on vielä mahdollista päästä mukaan, joten kaikkia jalkapallon pelaamisesta kiinnostuneita kannustetaan ottamaan rohkeasti yhteyttä suoraan joukkueiden valmentajiin tai jaoston puheenjohtajaan.

Toki myöhemminkin on vielä mahdollista päästä mukaan, mutta kaikkien ryhmien harjoittelukausi alkaa olla pikapuoliin täydessä käynnissä ja sarjailmoitukset tehtynä. Harjoituksiin saa tulla pari kertaa vapaasti kokeilemaan ja se ei sido mihinkään. Mikäli harrastus alkaa kiinnostamaan, niin keväästä lähtien on mahdollisuus osallistua joukkueen peleihin ja hankkia unohtumattomia kokemuksia hienon lajin parissa.

Jalasjärven Jalas on ilmoittanut yli 12-vuotiaiden piirisarjoihin nyt viisi joukkuetta ja näillä näkymin alle 12-vuotiaiden piirisarjoihin tulee vielä toiset viisi joukkuetta, joiden lisäksi pyörii vielä kaksi erillistä pallokerhoa alle 8-vuotiaille.

Jalkapallojaoston nettisivuilta jalasjarvenjalas.fi/jalkapallo löytyy lisätietoa joukkueista, harjoitusajoista ja jalkapallon joukkuekohtaisilta sivuilta löytyvät oman ikäryhmän valmentajat, joihin voit rohkeasti ottaa yhteyttä ja kysyä lisää.

Tervetuloa mukaan hienon lajin pariin!

Jalasjärven Jalas, Jalkapallojaosto