Menestystä ampumahiihdon Jalaksen kansallisista

Jalas hiihto- ja ampumahiihtojaosto järjesti lauantaina 12.1. kansalliset ampumahiihtokilpailut, jotka olivat samalla Lapua Cupin ja Pohjanmaa Cupin ensimmäinen osakilpailu.

Kilpailussa kilpaili hienosti 9 Jalaksen nuorta, osa ensikertalaisia.

M13-sarjassa Arttu Viinamäki tuli hopealle. Sakkoja tuli 0+1+1, kovan hiihtovauhdin ansiosta Arttu piti toisen sijan.
M11-sarjassa Antero Yli-Peltola hiihti ensimmäisen ampumahiihtokisansa, kuten myös N11-sarjan Elina Viinamäki. Molemmilla yksi huti, Anteron sijoitus 5. ja Elina 6. M11-sarjassa ensikertalaisena myös kilpaillut Eino Heikkilä sijoittui nolla-ammunnalla sijalle 7, ja N11-sarjassa kilpaillut Elle Simola sijoittui niin ikään puhtaalla ammunnalla sijalle 12.
M9-sarjassa jo kokeneet ampumahiihtäjät Juho ja Jaakko Puumila ampuivat nollat, lopputuloksissa Juho 2. ja Jaakko 3.
N9-sarjassa debytoivat sisarukset Manna ja Lumia Keski-Kokko saivat jakaa kaksi ensimmäistä sijaa keskenään, molemmilla sakot 2+2. Manna sijalla 1 ja Lumia sijalla 2.

Jalaksen Pirjo-Marja Pitkäranta voitti sarjan N45.

Naisten yleisen sarjan voitti Kurikan Ryhdin Annukka Siltakorpi, Tiia-Maria Talvitien jouduttua jättämään kilpailun väliin. Miesten yleisen sarjan voitti Sami Orpana.

Kilpailujen läpivientiin tarvitaan mittava joukko talkooväkeä, lauantain kisassa talkoolaisia oli paikalla 46 henkeä. Jaosto ja kilpailun johtaja Tapani Talja esittävät kaikille talkoolaisille lämpimät kiitokset työpanoksesta onnistuneen kilpailun järjestelyissä!

Jaosto kiittää myös Jokipiin Pellavaa yhteistyöstä palkintojen suhteen sekä paikallisia yrityksiä arpapalkintojen luovutuksessa!