Salibandyjunnujen sarjakauden viimeiset pelit pelataan lauantaina

Jalaksen D-, E- ja F-poikien joukkueet pelaavat lauantaina 7.4 kauden 2017-2018 viimeiset sarjapelinsä.

D-poikien joukkue on kehissä Qmax Arenalla, kun pohjanmaan alueen runkosarjan 4 parasta joukkuetta ratkovat loppuhuipentumaturnauksessa mitalisijat. Runkosarjan voittaja SPV kohtaa kello 10.00 alkavassa ottelussa nelossijalle päätyneen Nurmon Jymyn ja kello 11.30 alkaen paremmuuttaan selvittelevät runkosarjan kakkonen Jalas ja kolmonen Kokkolan Nibacos. Välierien  hävinneet joukkueet pelaavat pronssiottelun kello 14.00 alkaen ja välierien voittajat ratkaisevat aluemestarin kello 15.30 alkavassa finaalissa. Tervetuloa kannustamaan pelaajat huippusuorituksiin!

E-poikien joukkueet isännöivät alemman jatkosarjan viimeistä turnausta Peräseinäjoen Ritolahallissa. Jalas 06 kohtaa kello 10.00 alkavassa pelissä SB Vaasa 07:n ja kello 16.00 alkavassa pelissä FBC Remix oranssin. Jalas 07 pelaa kello 14.00 alkaen ja tuolloin vastaan asettuu Nurmon Jymy Thunder. Turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 18.00 alkaen Jalas 07 pelaa Nibacos 07 -joukkuetta vastaan. Turnauspaikalla on kioski, josta löydät maistuvat eväät katsomoon, Tervetuloa!

F-poikien joukkueiden kauden viimeinen turnaus pelataan Vaasan kauppiksella. Jalas 09 kohtaa kello 10.50 alkaen Nurmon Jymy valkoisen ja kello 12.10 SPV sinisen. Jalas 08 on kaukalossa kello 11.30, kun vastaan asettuu Nurmon Jymy sininen ja kello 13.30, kun vastaan astelee FBC Remix oranssi.