Salibandyn D-poikien kotiturnaus lauantaina

Jalaksen D-salibandypojat pelaavat tämän kauden kotiturnauksensa ensi lauantaina 24.3.2018 Peräseinäjoen Ritolahallissa.

Jalas avaa turnauspäivän klo 10.00 alkavalla ottelulla, jossa vastaan asettuu Jeppis FBC Pietarsaaresta. Jalaksen toinen peli pelataan turnauspäivän viimeisenä otteluna kello 17.00 alkaen ja tuolloin vastakkaiseen päätyyn astelee SPV.

Jalas on keikkunut koko kauden sarjan kärkipäässä ja tilanne ennen runkosarjan viimeistä turnausta on se, että lohkovoitto ratkaistaan viimeisessä pelissä Jalaksen ja SPV:n välillä. Joukkueiden ero on tällä hetkellä vain yksi piste. 

Paikalla on myös kioski, josta löytyy mm. kahvia sekä palanpainikkeeksi niin suolaista kuin makeaa. Kioskin tuotto käytetään lyhentämättömänä poikien harrastuksen tukemiseen.

Tervetuloa kannustamaan Jalas voittoihin!

Tilastosivu

D2 kotiturnaus.png