P15 otti voiton kauden viimeisestä pelistä

Kauden viimeinen peli Konnia vastaan Nurmossa tarjosi yleisölleen jännittävän ottelun sisältäen kaikki draaman kaaren vaiheet - panoksena pelissä oli sarjataulukon 4. sijan kohtalo, jonka Jalas pystyi saavuttamaan vain voitolla Konnista.

Konnat - Jalas 1-3 (1-1, 0-1, 0-1)

Pelin alku oli hyvin varovaista peliä molemmilta joukkueilta ja Jalaksen joukkueesta paistoi läpi enemmän hermostuneisuus, joka ilmeni useina harhasyöttöinä ja pallonmenetyksinä. Pikkuhiljaa tilanteita alkoi syntyä molempiin päihin ja Jalas aloitti maalinteon Mico Hietikon toimesta 6. minuutin kohdalla. Konnat sai tilaisuuden tasoittaa pelin, kun heille vihellettiin rankkari hieman epäselvän pallontavoittelutilanteen seurauksena. Ensimmäisen erän maalilla pelannut Severiina Lehtovaara kuitenkin torjui hienosti Konna-pelaajan lähietäisyydeltä tulleen vedon. Tästä sisuuntuneena Konnat sai päälle uuden vaihteen ja erän puolivälissä Aatu Myllyperkiö tasoitti pelin 1-1 tilanteeseen. Erän loppua kohden pelistä alkoi paistamaan fyysinen ylipelaaminen, jota tuomarit eivät saaneet kitkettyä.

Toinen erä jatkoi mihin ensimmäinen erä jäi, sillä erotuksella, että Jalas oli vaihtanut maalille Luca Ala-Keturin. Kun vajaa puolet erästä oli pelattu vihellettiin Konnille jäähy varomattomasta fyysisestä pelaamisesta, joka kuvasti hyvin ottelun luonnetta. Tilannetta edelsi taistelu Konna-maalin takana, jossa Konna-pelaaja taklasi Jalaksen pelaajan kohti maalia ja maali siirtyessään loukkasi Konna maalivahtia. Konnat vaihtoivat kenttäpelaajan maaliin loukkaantuneen veskarin tilalle ja peli jatkui. Jalas sai muutamia tilanteita ylivoiman aikana luotua, mutta maalit jäi puuttumaan. Aivan erän lopussa Saku Syrjälä vei Jalaksen 1-2 johtoon. Syöttäjiä maaliin ei merkitty, mutta yleisön osallisuutta tähän maaliin ei sovi kiistää. Konnien varamaalivahti hoiti hommansa enemmän kuin hyvin ja 2. erä päättyi lukemiin 1-2.

Kolmanteen erään Konnat sai ykkös veskarin takaisin maalille ja kauden viimeinen erä pyörähti käyntiin. Luca jatkoi Jalaksen maalilla viimeisessä erässä. Fyysinen pelaaminen jatkui liiankin kovana ja vain onnen kaupalla vältyttiin isommilta loukkaantumisilta, kun mukaan ei lasketa ruhjeita ja haavoja joita tuli liikaa. Konnat sai ansaitusti jo toisen jäähyn varomattomasta fyysisestä pelaamisesta ja Saku Syrjälä kiitti tilaisuudesta ja laukoi Jalaksen 1-3 johtoon. Konnien loppurutistus tuotti joitakin maalipaikkoja, mutta Jalaksen uhrautuva pelaaminen ja maalivahdin torjunnat pitivät tilanteen samoissa lukemissa. Konnat sai vielä ylivoimatilaisuuden 4 minuuttia ennen loppua, kun pöytäkirjasta puuttui yksi pelaaja ja siitä Jalakselle 2+2+20 jäähy. Jalas jatkoi taistelua ja pystyi pitämään ja peittämään Konnien vaaralliset maalipaikat hienosti. Konnien lahjaksi saatu ylimääräinen etu loppui, kun jälleen Konnat otti rangaistuksen, tällä kertaa nimike jatkuva väärä pelitapa. Loppu päästiin pelaamaan 4 vs 4 ja Jalakselle tämä sopi paremmin kuin hyvin. Loppu mentiin maaleitta ja näin Jalas otti 1-3 voiton Konnista ja varmisti sarjan 4. sijan.

Maalit 1-3, YV-maalit 0-1, MV torjunnat 10-7, rangaistukset 3-1 = Jalas voitti!