Jalas Salibandy XXL Teamsales jäseneksi

Jalasjärven Jalaksen salibandyjaosto on solminut yhteistyösopimuksen syksyllä 2019 Seinäjoelle tavaratalonsa avaavan XXL:n kanssa. Sopimus on nelivuotinen ja on astunut voimaan 1.7.2019. Yhteistyösopimus tarkoittaa, että kaikkien Jalaksen salibandyjaoston joukkueiden urheilutarvikehankinnat tehdään sopimusajan XXL-myymälöistä ja -verkkokaupasta.

Salibandyjaoston seura-asuiksi on valittu Fat Pipen mallistosta meille sopivat tuotteet (kuvat alla). Yksittäisten pelaajien halutessa tehdä seura-asuostoksia, tapahtuu tilaaminen XXL:n verkkokaupan kautta omilla tunnuksilla. Tilauksen jälkeen tuotteet saapuvat kuvissa näkyvin painatuksin valitulla toimitustavalla suoraan XXL:n keskusvarastolta. Joukkuekohtaiset hankinnat joukkueenjohtajat tekevät kootusti myös XXL:n verkkokaupan kautta ja tuotteet saapuvat suoraan XXL:n keskusvarastolta kuvissa näkyvin painatuksin.

Lisäksi kaikki seuramme jäsenistön tekemät hankinnat XXL:n verkkosivuilta tai tavarataloista kerryttävät jälkihyvitettä, jonka avulla tuetaan seuramme saliandyjunioreita. XXL Teamsales yhteistyöseurana pääsemme mukaan myös XXL:n seuratapahtumiin, josta lisätietoa myöhemmin.

Jokaisen pelaajan / pelaajan huoltajan tulisi suorittaa nyt jäsenrekisteröityminen ja joukkuelinkitys alla olevien ohjeiden mukaan. Rekisteröityminen tulisi tehdä mahdollisimman pian, viimeistään 4.8.2019. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjille tehdään kootusti joukkuelinkitykset ja sen jälkeen pääsette seurasivuille ja olette oikeutettuja seuraetuihin. Rekisteröityneet käyttäjät linkitetään joukkueisiin kootusti, joten rekisteröityminen on toki myös mahdollista 4.8.2019 jälkeen, mutta nopeimmin pääsette hyödyntämään seuraetuja tekemällä rekisteröitymisen määräajan puitteissa.

Kaikki verkkosivuilla ja tavarataloissa tehdyt ja rekisteröidyt hankinnat kerryttävät seuramme jälkihyvitettä. Verkkokaupassa riittää kirjautuminen omalle käyttäjätilille ja tavarataloissa oheisen viivakoodin näyttäminen ostosten yhteydessä.

Toimintaohjeet Jalas Salibandyn harrastajille / harrastajan huoltajille:

  1. Luo itsellesi XXL asiakastili, ellei sinulla sitä vielä ole, osoitteessa: xxl.fi/login

  2. Liitä itsesi ja/tai jokainen perheesi harrastaja asiakastiliisi viimeistää 4.8.2019 osoitteessa: https://jalassalibandy.pgtb.me/RLhRBZ

  3. XXL linkittää harrastajat joukkueisiin kootusti 5.8.2019

  4. Kirjautuminen jäsensivuille ja jäsenetujen hyödyntäminen on mahdollista 6.8.2019 jälkeen.

Näyttökuva 2019-7-25 kello 2.00.01.png
Viivakoodi_levea.jpg

JALAS SALIBANDYN FAT PIPE SEURA-ASUVALIKOIMA:

Player´s t-shirt -pelipaita, sininen ja valkoinen, koot 120-160 & XS-XXL

Player`s shorts -pelishortsit, musta, koot 120-160 & XS-XXL

Player`s socks -pelisukat, valkoinen, koot 32-35, 36-39, 40-42, 43-45

Dalf training t-shirt -treenipaita sininen ja musta, koot 130-160 & XS-XXL

Hans training shorts -treenishortsit, musta, koot 130-160 & XS-XXL

Active basic tee -tekninen t-paita, valkoinen, koot 110/120 -> (Tilaustuote, ei kuvastossa. Tilattavissa vain kootusti)

Chad warming up shirt -lämmittelypaita, musta, koot 130-160 & XS-XXL

Cole track pants -verkkahousut, musta, koot 130-160 & XS-XXL

Strom hooded sweatjacket -huppari, musta, koot 130-160 & XS-3XL

Gillen light padded jacket -kevyesti topattu takki, musta, koot 140-160 & XS-4XL

Seura-asumallisto_s1_muokattu.jpg
Seura-asumallisto_s2_muokattu.jpg