D-pojille Kälviältä kaksi voittoa

D-poikien pelikausi käynnistyi Kälviällä pelatulla turnauksella. Jalaksen vastustajat olivat Pietarsaaren Jeppis FBC ja Ilmajoen ISB. Myös tällä kaudella kaikista Jalaksen salibandyjunnujen peleistä lyhyen otteluraportin kirjoittavat katsomossa jännittävät ja kynsiään pureskelevat kannustusjoukot ja Kälviällä matkassa olleiden fanien näkemykset peleistä menivät näin: (ottelua klikkaamalla pääset ottelutapahtumiin)

Jalas - Jeppis FBC 9-2 (2-1, 3-0, 4-1)

Kauden 1. peli alkoi hienosti. Pojat löysivät syöttelyn idean ja lakkasivat yrittämästä liikaa omia läpiajoja. Nopeatempoista ja jännittävää peliä ja pari alivoimatilannetta piti kannustusjoukon koko ajan varpaillaan, silti maali tehtiin jopa alivoimalla. Pojat olivat liekeissä! Olisikohan jotain ansiota myös sillä kun pojilla oli totaali puhelinkielto lukuunottamatta kotimatkaa.

Jalas - ISB 10-1 (2-0, 4-1, 4-0)

Jälleen Jalakselta taidokasta ja nättiä peliä huolimatta siitä, että vastustaja pelasi ronskia ja melko likaista peliä. Hienoisesti meni pojilla tunteisiin tuomareidenkin tuomiot. Eivät pojat turhaan äänestäneet Joonaa tämän kauden kapteeniksi, hienosti poika hoiti tehtävänsä. Ylihärsilän pojat puolestaan olivat niin nopeita ja taitavia, jotta vastustajien kannatusjoukotkin ääneen kehuivat poikia, vaikka aluksi luulivatkin, että kyseessä on koko ajan vain yksi poika. 😄 Kehut ansaitsee myös tietysti koko joukkue ja erityispisteet AP:lle ja Miikalle, jotka luotsasivat pojat voittoon.

Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta!

Lohkon tilastosivu

lWt1ZcIaTMWz83wB4XDoqA.jpg
WhatsApp Image 2018-09-29 at 17.59.47.jpeg