Naisille Lapuan turnauksesta täydet 4 pistetttä

Jalaksen naisten kauden toiseksi viimeinen turnaus oelattiin Lapuan urheilutalolla. Jalas kohtasi ”neljän pisteen peleissä” Kokkolan Nibacos II:n sekä Nurmon Jymyn.

 

Nibacos II - Jalas 2-4 (2-0, 0-2, 0-2)

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli Nibacos II. Viimeksi Jalas hävisi Kannuksessa maalein 1-3. Ensimmäisessä erässä Jalaksen voitontahto puuttui ja Nibacos teki maalit ajassa 4.22 sekä 8.59 ja näin ensimmäinen erä päättyi tilanteessa 2-0. 

Toiseen erään lähdettiin ryhdistäytyneinä ja ajassa 18.12 Petra Rajamäki (Jenna Vuorinen) onnistui tekemään kavennusmaalin. Peli oli kääntynyt Jalaksen hallintaan  ja ajassa 24.43 Jenna Vuorinen (Sarita Välisaari) tasoitti tilanteen. Toinen erä päättyi näihin 2-2 lukemiin. 

Kolmanteen erään lähdettiin hakemaan voittomaalia. Jalas siinä onnistui ajassa 39.48, kun Tiia Vainionpää (Jenna Vuorinen) vei Jalaksen johtoasemaan 3-2. Vielä ajassa 40.33 Maria Viitala (Iida Saarela) varmisti Jalaksen voiton tekemällä maalin. Näin peli päättyi 4-2 Jalaksen voittoon!

#22

 

Tähdet: 

⭐⭐⭐ Henna Autio

⭐⭐ Jenna Vuorinen

⭐ Tiia Vainionpää, Petra Rajamäki ja Maria Viitala

 

Jalas - Jymy 2-1 (0-0, 2-0, 0-1)

Toiseen peliin vastaan asettui Nurmon Jymy. Voitontahto oli kova ja voittoa lähdettiin siis metsästämään. 

Ensimmäisestä sekunnista lähtien peli oli kovaa ja Jymy karvasi todella ylhäältä välillä kahdellakin pelaajalla. Mutta Jalas voitti kaksinkamppailuja ja näin sai peliä avattua vastustajan päätyyn, mutta maalitiliä ei saatu ensimmäisen erän aikana avattua. Erä päättyi tilanteessa 0-0.

Toiseen erään lähdettiin samalla meiningillä kuin ensimmäiseenkin. Tiukkaa vääntöä päästä päähän. Ajassa 25.58 Jymy pääsee ylivoimalle. Pyöritys on kovaa, mutta meidän alivoima toimii hyvin ja saadaan iskettyä vastahyökkäys, josta ajassa 26.43 syntyy avausmaali. Sarita Välisaari syöttää ja Jenna Vuorinen viimeistelee. Siitä saimme rentoutta peliin ja ajassa 29.13 Tiia Vainionpää syöttää ja Maria Viitala laittaa pallon maaliin ja tilanteeksi 2-0.

Kolmanteen erään Jymy lähti hanaksti hakemaan kavennusmaalia, jonka ne saivatkin ajassa 42.20 ilman maalivahtia. Tämän jälkeen alettiin pelaamaan rauhassa omaa järkevää peliä. Aikalisä otettiin ajassa 43.38, että saatiin hieman hengähtää ja jaksettiin painaa kovaa loppuun asti. Jymy haki vielä pariin otteeseen ilman maalivahtia tasoitusta siinä kuitenkaan onnistumatta. Näin meille voitto 2-1.

⭐⭐⭐ Koko Joukkue

 

IMG_7151.jpg