D-pojille Kälviältä 2 voittoa ja tappio

D-pojat matkasivat 3 pelin turnaukseen Kälviälle. Tuloksena oli kaksi reilua voittoa, mutta tärkeässä pelissä jouduttiin SPV tunnustamaan tällä kertaa paremmaksi. Raportointivastuussa olivat taas kannustusjoukkoihin lähteneet pelaajien vanhemmat.

Jalas - Jeppis FBC 13-1 (2-0, 4-1, 7-0)

Ensimmäisessä pelissä näkyi, että viime viikkoina harjoitukset on jäänyt todella vähiin. Jeppis piti keskustan kiinni ja Jalas ei meinannut päästä omasta päästä ylös. Toisessa erässä joukkuepeli löytyi sitten jo paremmin ja peli lähti rullaamaan. Päätöserä oli sitten jo oikein hyvää peliä ja peli vihellettiin 12 maalin eron takia poikki kolmannen erän puolivälissä.

Tehokkaimmat pelaajat: Miika Kuja-Perälä 5+0, Onni Siltala 3+1 & Vikki Ylihärsilä 2+2

 

Jalas - SPV punainen 2-6 (0-4, 2-2, 0-0)

Toisessa pelissä tuli vastaan SPV punainen, jolle hävittiin "niukasti" 2-6. Paikkoja Jalakselle oli paljon ja peli pääasiassa pyöri SPV:n päässä. Palloon ei vain osuttu ja saatu maaleja aikaan. Eka maali tuli SPV:lle ajassa 1.06 ja jäähy SPV:lle ajassa 9.31 väkivaltaisuudesta. Jalas käytti aikalisän jo ajassa 12.35, mutta SPV oli erittäin tehokas ja teki lähes jokaisesta paikastaan maalin. Toisessa erässä Jalas teki 2 maalia, joissa molemmissa syöttäjänä oli Joona Haanpää ja maalintekijänä Miika Kuja-Perälä. Enempiä maalia ei sitte tullukkaa ja lopputulokseksi jäi 2-6.

 

Jalas - KannUra 12-3 (2-1, 6-0, 4-2)

Eka erä hieman nihkeää peliä ja vastustaja tekikin  avausmaalin. Tappio asemasta Jalas lähti takaa-ajoon ja muutaman minuutin kuluttua Miika Kuja-Perälä tasoitti.

Tämän jälkeen Eetu Valkkio siirsi Jalaksen johtoon ja peli alkoi rullata melko mukavasti. Toisen erän Jalas veikin maalein 6-0. Kolmas erä kului voittoa varmistellen. Peli päättyi lukemiin 12-3. Ja matka kotiin alkoi pitkän päivän päätteeksi Kotipizzan kautta.

Tehokkaimmat pelaajat: Vikki Ylihärsilä 3+2, Eetu Valkkio 3+1 & Miika Kuja-Perälä 2+1

 

Tilastosivu