Lauantaina on taas pelipäivä

Miesten kauden kuudes turnaus pelataan sisätiloiltaan uutuuttaan hohtavassa Pietarsaaren Rettig Sport Centerissä. Jalaksen ohjelmassa on kello 15.00 peli SC Alajärveä vastaan ja kello 18.00 kohdataan Vaasan yksi ylpeys, PT-94.

Kauden avausturnauksessa syyskuulla Vaasassa Jalas voitti SC Alajärven maalein 5-1, mutta sittemmin Alajärvi on parantanut peliään huomattavasti ja löytyykin sarjataulukosta seitsemäntenä olevaa Jalasta ylempää. Alajärvi on ennen lauantain pelejä taulukossa kuudentena 10 pisteellään.

Toisessa pelissä vastaan astelevalle PT-94:lle kärsittiin lokakuun puolivälissä Qmaxilla niukka ja kirvelevä 4-3 tappio. PT löytyy sarjataulukosta Jalaksen takaa sijalta kahdeksan, kerättyään 10 pelistä seitsemän sarjapistettä.

Pelien reaaliaikaisen tulospalvelun löydät täältä.

 

D-poikien kauden kuudes turnaus pelataan puolestaan lauantaina Käviän vapaa-ajantalolla ja ennen tätä turnausta sarjan piikkipaikalta löytyvän Jalaksen ohjelmassa on peräti kolme peliä. Kello 13.00 vastaan astelee Jeppis FBC, kello 15.00 SPV ja kello 18.00 Kannuksen Ura.

Jeppistä vastaan ei tällä kaudella vielä ole pelattu, mutta vastaavasti sekä SPV:n että KannUran Jalas pystyi kauden aiemmissa peleissään voittamaan. Mutta se miten käy lauantaina, selviää lauantaina illalla tilastosivulta sekä myös pelien jälkeen Jalas salibandyn facebook-sivuilta.