Naisille kotiturnauksesta 3 sarjapistettä

Tällä kertaa oli Jalaksen salibandynaisten vuoro järjestää kotiturnaus ja suuntasimmekin Kurikan Monnarille. Ensimmäisessä pelissä kentällä kohtasimme silloisen sarjakärjen Blue Fox II:sen. Alkuasetelma oli meille erittäin suotuisa, sillä sinisten kettujen laumasta paikalla oli vain seitsemän kenttäpelaajaa. Tämä ottelu oli siis voitettava! 

 

Jalas Blue Fox II 4-2 (0-1, 1-1, 3-0)

Ensimmäinen erä alkoi tasaisesti, mutta noin kuuden minuutin kohdalla pallo löytyy ikäväksemme maalivahtimme selän takaa. Muita merkintöjä ensimmäisessä erässä ei tilastoitu. 

Toiseen erään lähdettiin siis tilanteessa 0-1. Toisessa erässä ajassa 22:19 vastustaja iskee taas maalin. Vastustajan maalista 24 sekuntia myöhemmin Karita Kangastie iskee pallon vastustajan maaliin Susanna Frimanin syötöstä. 

Kolmanteen erään lähdettiin tiukassa 1-2 takaa-ajo tilanteessa. Erätauolla Jalas naiset päättivät ottaa pisteet kotiin. Naiset rupesivatkin takomaan maaleja tiuhaan tahtiin. Kolmannen erän ensimmäinen maali nähdään ajassa 41:29, kun Karita Kangastie syöttää Nita Mäki-Ventelälle, joka laukoo pallon maaliin nollakulmasta. Maalista 21 sekuntia myöhemmin joukkueen kapteeni Jenna Vuorinen iskee pallon oikeaan alakulmaan Jenni Pihlajan syötöstä. Jalas naiset varmistavat voittonsa vielä iskemällä neljännen maalinsa ajassa 43:21, kun Jessica Äijö tekee maalin Nita Mäki-Ventelän syötöstä. Peli päättyy siis Jalas naisten hyväksi 4-2.

Jalaksen parhaat:

⭐⭐⭐ Nita Mäki-Ventelä

⭐⭐ Henna Autio

⭐ Jenna Vuorinen

 

Jalas - KannUra 0-0 (0-0, 0-0, 0-0)

Kotiturnauksen toisessa ottelussa vastassa oli Kannuksen Ura. Taistelutahto oli kova ja fiilikset korkealla. Ensimmäisen erän alusta asti oli selvää että peli tulee olemaan kova tempoista ja sen seurauksena oma pelimme oli vähän hakemista eikä päästy näyttämään parastamme. Kolme erää taisteltiinkin maalia hakien siinä kumminkaan onnistumatta, onneksi Jalaksen uusi maalivahti Henna Autio oli koko pelin skarppina ja myös vieraiden maalisaldo pysyi nollana, joten peli päättyi tulokseen 0-0. 

⭐⭐⭐ Henna Autio

⭐⭐ Sarita Välisaari

⭐ Karita Kangastie

 

fullsizeoutput_393f.jpeg