C-tyttöjen kausi 2017-2018 on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti

Ajatus tyttöjoukkueen perustamisesta nousi tapetille heinäkuun lopussa ja tämän seurauksena Vesa Vierikko kokosi mahdolliset valmentajat kasaan nopeasti. 25.7 pidetyssä kokouksessa päätettiin perustaa tytöille oma joukkue, koska löydettiin valmennukseen ja joukkueenjohtoon sitoutuneet henkilöt. Aluksi joukkuetta kaavailtiin D- tyttöihin, mutta tämä vähän muuttui kun tytöillä sarjajako menee erilailla kuin pojilla (-04 syntyneet ovatkin jo C- tyttöjä). Mukaan oli ilmoittautunut -04 syntyneitä paljon ja lisäksi -03 syntyneiltä oli tullut useampia kyselyitä, joten heti alkuvaiheessa näyttikin muodostuvan automaattisesti C- tyttöjen joukkue.

Sarjaan ilmoittauduttiin aikataulun mukaisesti 21.8 ja harjoitukset aloitettiin seuraavalla viikolla 30.8. Joukkueen harjoituksethan pidetään Kuplalla kaksi kertaa viikossa keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ensimmäisten harjoitusten päätteeksi pidettiin huoltajien ja joukkueenjohdon kesken kauden aloituspalaveri ja saatiin asiat rullaamaan. Ensimmäinen harjoituspeli pelattiin Kauhajoella 3.9 (kahdet treenit alla). Tämä peli oli vielä aikalailla hakemista ja hävittiinkin selvästi 10-1. Peli antoi kuitenkin hyvää tietoa siitä, mihin harjoittelua tulee kohdentaa. Toinen harjoituspeli pelattiin Parkanossa muutaman päivän päästä 7.9 (yhdet lisätreenit ehti olla välissä). Tässä pelissä pelattiin selvästi paremmin joukkueena ja tuloksena jo selvästi lievempi tappio 6-2. Harjoittelua tarvitaan kuitenkin vielä paljon.

Sarjakauden aloitus tuli myös yllättävän nopeasti eteen ja sarjapelit alkavat jo tulevana viikonloppuna 24.9 Vaasassa, joten peliasujen hankinnassakin tuli kiire. Saatiin onneksi nopeasti sponsorit kasaan ja asut tilaukseen Fibeltä. Uudet peliasut saatiin jaettua pelaajille eilen ja heti otettiinkin tuore kuva pelaajista. Eilen myös valittiin suljetulla äänestyksellä joukkueen kapteeniksi Saana Heinola. Nyt alkaa kaikki olla valmista sarjapeleihin, joita joukkueella on muuten yhteensä 18. Kaukaisin turnaus on yli 200km päässä Lohtajalla, joten mukavia bussimatkoja tiedossa. Sarjaan lähdetään hieman jännittynein, mutta iloisin mielin ja pyritään tekemään parhaamme koko joukkueena.

Joukkueen pelaajat:
#1 Pinja Laine (maalivahti)
#2 Tilda Vainio
#3 Saara Rajamäki
#5 Saana Heinola (kapteeni)
#7 Aliisa Heikkinen
#8 Jenni Pihlaja
#11 Anastasiya Makasyuk
#12 Vilma Koivuniemi
#15 Veera Katila
#17 Iiris Jyrä
#18 Laura Käkelä-Petäys
#22 Katri Ojaniemi
#24 Emilia Kuusisto
#25 Elli Parkkari
#29 Henni Rantala

Joukkueenjohto / valmentajat:
Reetta Rintala, Jenna Vuorinen, Anssi Kuusisto

Joukkueen sponsorit:
LVI- Talo Kannosto, M.Putz, ELTEL, JP- Kunnallissanomat, Suokon Kuivaimu, Jyrän Puutarha, K-supermarket Jalasjärvi, PP Tilausmatkat, Jalasjärven Kuljetus ja Kaivuu, Autohuolto Mäkelä ja SEDU

Lohkon tulospalvelusivu: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/c-tytot-pm-tc-61/2948

20170920_162950870_iOS.jpg