Naisille kotiturnauksesta niukka tappio sekä tasapeli

Sunnuntaina 19.2 Jalaksen naiset pelasivat kauden toiseksi viimeisen turnauksensa "kotonaan" Kurikan Monnarilla. Toiveissa oli, että edellisen turnauksen hyvä vire jatkuisi myös tunnetusti liukkaalla parketilla varustetussa kotikaukalossa.
Koitos alkoi aamulla kello 10 Kokkolan Nibacosta vastaan. Heti alusta asti tulisi olla hereillä ja pyyhkiä abiristeilyn ja vanhojen tanssien jälkeiset unihiekat silmistä, jos mielii kaksi pistettä kotiuttaa.

Ensimmäinen erä on tiukkaa vääntöä ja peli on Jalaksen hallinnassa. Maalipaikkoja tarjotaan puolin ja toisin, mutta kuitenkin enemmän kotijoukkue Jalakselle. Ensimmäisestä erästä ei merkintöjä pöytäkirjaan.

Toisessa erässä Jalaksen hallinta jatkuu, mutta maalinteko ei tänään maistu. Laukaukset kilahtelevat tolppiin tai pamahtelevat kaukalon laitoihin ohi maalista. Myöskään Nibacos ei onnistu luomaan erityisiä tilanteita. Toisesta erästä ei merkintöjä ja kolmanteen erään siirrytään tilanteessa 0-0.

Kolmanteen erään lähdetään voittamaan, onhan meillä voiton avaimet käsissä. Kolmannen erän lopussa ajassa 42.20 Nibacos tekee pelin ainoan ja samalla voittomaalin Jalaksen kentällisen uinuessa ja unelmoidessa Kimmon tilaamasta lounaskanasta. Kavennusta yritetään vielä kuudella kenttäpelaajalla, mutta tuloksetta.
Peli päättyy Nibacoksen hyväksi 0-1. Tappion karvas kalkki on pakko niellä ja katseet suunnattava kohti illan koitosta.

#11

Kotiturnauksen toinen peli, noin seitsemän tunnin tauon jälkeen, oli SBS Lapuaa vastaa. Jalas lähti toiveikkaana peliin sillä he olivat kauden alussa hävinneet nuikasti 2-1 SBS Lapualle.

Ensimmäisessä erässä peli oli tasaista ja maaleja ei nähty, mutta molemmilla joukkueilla tuli jäähy aivan erän loppuun.

Eli toiseen erään lähdettiin pelaamaan 4 vs 4 peliä. Silloin kumpikaan ei kovien yritystenkään jälkeen saanut maalia. Kun oltiin päästy taas pelaamaan täysillä kentillä, tuli pelin ensimmäinen maali ja se tuli SBS Lapualle ajassa 27.51. Muita maaleja erässä ei nähty ja viimeiseen erään lähdettiin jännittävissä tunnelmissa.

Kolmannessa erässä Jalas pääsi tekemään tasoitusmaalin ajassa 35.46 kun Miisa Pulkkanen teki maalin Emmi Hillin syötöstä. Oli tasatilanne ja alkoi kunnon kamppailu voitosta, koska kumpikaan ei tyytynyt tasapeliin. Maaleja ei kuitenkaan enää pelissä nähty ja erittäin jännittävä peli päättyi 1-1 ja se oli Jalaksen kolmas tasapeli tällä kaudella.