D-pojille RitolaHallista 2 selvää voittoa

SB Vaasa - Jalas 0 - 12 (0-6, 0-4, 0-2)

Ensimmäinen ottelu pelattiin SB Vaasan valkoista joukkuetta vastaan. Kapteeni Joona Haanpää huolehti alkulämmöt, koska valmentajat olivat vasta matkalla omista peleistä Uusikaarlepyystä. Peli alkoi rikkonaisesti, jonka vuoksi tuli harhasyöttöjä. Ensimmäisen maalin teki Vikki Ylihärsilä Lauri Jyrän syötöstä. Toisen maalin teki Onni Siltala Niko Marttilan syötöstä. Peli alkoi sujua jo selvästi paremmin. Kolmas maali syntyi Vikki Ylihärsilän läpiajosta. Neljännen maalin teki puolustaja Joona Haanpää, kun hän sai sopivasti pallon maalin edessä. Vikki Ylihärsilä syötti pallon Miika Kuja-Perälälle, joka teki Jalakselle viidennen maalin. Kuudes maali syntyi Niko Marttilan syötöstä, josta Joonas Kurikkaoja teki maalin. Ensimmäine erä päättyi Jalaksen hyväksi 6-0. Jalas oli selkesti parempi, jonka johdosta n. 70% pelistä oli vastustajan päädyssä.

Toinen erä alkoi rauhallisesti. Toisen erän ensimmäinen maali tuli Niko Marttilan läpiajosta. Jalaksen kahdeksannen maalin sai Jeremi Kannonlahti kaukolaukauksella. Jalas sai vaparin vastustajan päädystä, jonka antoi Lauri Vierikko, mistä Niko Marttila teki maalin. Jalaksen joukkue liikkuminen oli selvästi vastustajaa nopeampaa. Jalaksen maalivahti Kasper Ketollalla oli vähän töitä, mutta ne vähät torjunnat olivat sitäkin hienompia. Toisen erän loppuun Vikki Ylihärsilä teki yhden maalin.

Kolmas erä alkoi Miikan ja Vikin hienolla kuviolla, joka päättyi tolppaan. Yhdestoista maali tuli Jeremin vedosta, jonka Vikki ohjasi maaliin. Viimeisen maalin teki Miika Kuja-Perälä, minkä jälkeen peli päättyi kahdentoista maalin eroon. Jalas oli selvästi nopeampi ja taidoiltaan perempi.

ISB - Jalas 1 - 12 (0-0, 0-5, 1-7)

Toisessa pelissä vastaan tuli ISB Ilmajoelta, joka voitettiin viimeksi 5-10. Peli alkoi tasaväkisesti. Kello näytti 6.53 pelatuksi ajaksi, kun ISB otti jäähyn. Jalas ei saanut käytettyä jäähyä hyväkseen, vaikka yksi maali tulikin tehtyä. Maalia ei kuitenkaan hyväksytty, koska pallo potkaistiin maaliiin. Jalas pääsi uudelleen pelaamaan ylivoimaa, kun vastustajilla oli ajassa 11.02 väärä vaihto. Tätäkään ylivoimaa Jalas ei saanut maalien osalta hyödynnettyä, joten ensimmäinen erä päättyi 0-0 tilanteeseen.

Toinen erä alkoi selvästi paremmin, kun 25 sekuunin pelaamisen jälkeen Miika Kuja-Perälä teki maalin Onni Siltalan syötöstä. Sen jälkeen maaleja alkoi tulla Jalakselle. Toisen maalin teki Joonas Kurikkaoja Niko Marttilan syötöstä. Kolmas maali kirjattiin Onni Siltalalle. Vikki Ylihärsilä teki läpiajosta Jalakselle neljännen maalin. Viidennen maalin teko Niko Marttila muutaman ohilyönnin jälkeen. Ilmajokelainen taklasi Jeremiä, josta jäähy ISB:lle. Jäähyn aikana Jalas sai vapaalyönnin vastustajan päädystä. Vaparia antamaan meni Eero Lehto, joka syötti sen Lauri Vierikolle, josta hän veti maalin. Kasperilta tasaisesti hyviä torjuntoja. Toisen erän jälkeen Jalas 6-0 johdossa erätauolle.

Kolmannen erän alussa Niko Marttila sai tolpan kautta maalin. Kun viimeistä erää oli pelattuna, 2.56 ISB kaventaa tilanteeksi 7-1. Kahdeksannen maalin teki Niko Marttila, hienojen harhautusten jälkeen. Lauri Jyrä lisää Jalaksen johtoasemaa yhdellä maalilla hienon kuvion päätteeksi. Jalas sai vaparin omasta päästä, minkä jälkeen Niko Marttila tekee Jalakselle kymmenennen maalin. Yhdestoista maali syntyy Niko Marttilan syötöstä Eero Lehdon viimeistelemänä. Kahdennentoista maalin tekee Vikki Ylihärsilä aivan maalin edestä.

Tässä pelissä oli tasaväkisempi vastus kuin ensimmäisessä. Toisaalta vastustaja pelasi fyysisempää peliä ja rikkoi aika rumasti laidoissa, minkä seurauksena Jalas pääsi kolme kertaa pelaamaan ylivoimaa.