Viikonloppuna kehissä ovat E- & D-pojat

E-poikien kausi jatkuu Vaasassa Suvilahden koululla pelattavalla E1-poikien alkusarjan viimeisellä turnauksella. Jalas 06 pelaa kello 13.00 alkaen Nurmon Jymyn Lightning -joukkuetta vastaan ja kello 17.00 vastaan asettuu SPV. Jalas 07 kohtaa kello 16.00 alkaen Kuortaneen Kunnon ja kello 18.00 turnauksen päättävässä ottelussa SB Vaasa 06 -joukkueen.

E1-poikien tilastosivu

Sunnuntaina pelataan D2-poikien kauden neljäs turnaus Ilmajoella. Jalas kohtaa kello 13.00 alkavassa ottelussa Nurmon Jymyn ja kello 16.00 alkaen Kokkolan Nibacoksen. Kyseessä on jo kauden toiset pelit näitä joukkueita vastaan. Avauskierroksella syyskuun lopussa Qmaxilla Jalas nappasi molemmilta joukkueilta pisteet, kun Jymy kaatui maalein 14-2 ja Nibacos maalein 6-2. Miten käy nyt, kun pelit pelataan Ilmajoki-hallin parketilla. Sehän selviää, kun lähdet paikan päälle katsomaan ja kannustamaan Jalaksen poikia hyviin suorituksiin.

D2-poikien tilastosivu