Miehille kotiturnauksesta 3 sarjapistettä

Eilen pelatusta miesten kotiturnauksesta Jalas nappasi voiton ja tasapelin myötä kolme sarjapistettä. Pelit etenivät raportointivastuussa olleiden mukaan näin:

Jalas - ISB II 5-4 (1-2, 2-0, 2-2)

Kotiturnauksen avausottelussa Jalaksen miehiä vastaan asteli ISB II Ilmajoelta. Ottelu alkoi Jalaksen kannalta nihkeästi, sillä ISB iski avausmaalin puolustusalueen merkkausvirheestä ajassa 03:43. Kymmenennen minuutin kohdalla Kimmo Piirto (Marko Poikkeus) toi kotijoukkueen tasoihin, mutta ei mennyt kauaakaan, kun ISB rankaisi toistamiseen ensimmäisen erän aikana. 

Toinen erä käynnistyi tilanteessa 1-2 ja ajassa 22:38 tapahtuu, kun Antti Juhala toimittaa pallon maalille ja Niko Kituniemi viimeistelee maalivahdin torjunnasta tilanteeksi 2-2. Kaksi minuuttia kuluu edellisestä, kun Jalaksen puolustaja Iivo Kotamäki laittaa verkot tötterölle upean nousunsa päätteeksi.

Kolmas erä tarjosi yleisölle viihdettä neljän maalin verran ja ensimmäisenä Mikko Keisala (Joonas Rajamäki) tulittaa suoraan syötöstä Jalaksen 4-2 johtoon. Kolmannen erän puolivälissä ISB kaventaa Jalaksen keskialueen virheestä tilanteeksi 4-3. Ajassa 42:34 ISB käyttää jälleen kotijoukkueen virheen hyväksi ja tasoittaa ottelun. Tämän jälkeen kotijoukkue on pakotettu ottamaan aikalisä, josta tulistuneena puoli minuuttia ennen ottelun päätöstä Jalaksen kultapoika Niko Kituniemi tällää voittomaalin Antti Kallioniemen syötöstä ja ISB maalivahti on tilanteessa voimaton. Näin Jalas voittaa vaikean avausottelun tuloksella 5-4.

#16

http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/jalas-isb-ii/6578/2633

 

NuJy II - Jalas 3-3 (1-0, 1-0, 1-3)

Miesten toinen peli pelattiin Nurmon jymy II vastaan. Peli aloitettiin vähän nihkeästi ja ensimmäinen erä mentiinkin nurmon pillin mukaan ja tästä nurmo rankaisikin mutta onneksi vain yhdellä maalilla. 

Toiseen erään lähdettiinkin uudella asenteella, mutta tulosta ei tullut. Nurmo iski pelin ylivoimalla jo tilanteeseen 0-2.

Kolmas erä alkoi Jalaksen kannalta hyvin, Nurmon otetun jäähyn ansiosta ja hyvän ylivoimapelin ansiosta Antti Kallioniemi iskee pelin tilanteeseen 1-2. Tästä maalista Jalas saakin uutta puhtia peliin ja Kallioniemi iskee toistamiseen pallon Nurmon verkkoon ja tilanteeksi 2-2. Vajaan minutin pelin jälkeen Jalas iskee vielä kerran, kun Joonas Rajamäki iskee pallon verkonperukoille ja tilanteeksi 3-2. Nurmo tulee vielä pelissä tasoihin, mutta hyvän puolustuksen vuoksi tilanne säilyi loppuun lukemissa 3-3.

#20

http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/nj-ii-jalas/6587/2633

 

Miesten seuraava turnaus pelataan kolmen viikon päästä sunnuntaina 17.12 Uusikaarlepyyssä ja silloin Jalas kohtaa ensimmäisen sarjakierroksen päätösottelussa kotijoukkue Blue Fox II. Toisena pelinä pelataan Pietarsaaren Jeppistä vastaan, jolle syyskuussa Vaasassa kärsittiin 0-2 tappio.