D-pojille Pietarsaaresta 2 voittoa

Jalaksen D-poikien kausi jatkui Pietarsaaren Rettig Sport Centerissä pelatulla turnauksella. Ensimmäisessä pelissä kohdattiin ISB Ilmajoki, joka pystyttiin lopulta voittamaan lukemin 10-5 (3-1, 3-2, 4-2). Jalaksen maaleista avauserässä vastasivat kahdesti osunut Miika Kuja-Perälä sekä Lauri Vierikko. Toisessa erässä Ilmajokisten maaliverkko heiluttivat Onni Siltala, Joonas Kurikkaoja sekä Vikki Ylihärsilä. Kolmannen erän alussa ISB rokotti Jalaksen virheistä ja nousi hienoilla maaleilla jo kahden maalin päähän. Päätöserän puolivälissä Joona Haanpää teki kuitenkin Jalakselle helpottavan maalin ja pelin loppuun Jalaksesta osuivat vielä kertaalleen Kuja-Perälä, Niko Marttila sekä Vikki Ylihärsilä.

Toisessa pelissä kohdattiin SB Vaasa, joka pelasi hyvää puolustuspeliä läpi ottelun. Jalas löysi kuitenkin tarvittavat keinot läpäistä vaasalaisten puolustus ja nappasi kaksi sarjapistettä 10-1 (2-0, 5-0, 3-1) -voitolla. Avauserässä Jalaksen maalit tekivät Niko Marttila ja Vikki Ylihärsilä. Toisessa erässä Jalas esitti päivän parasta peliään ja välillä pyöritti pitkiäkin syöttöketjuja hyökkäyspäässä. Toisen erän Jalas-maaleista vastasivat Vikki Ylihärsilä kolmella ja Joonas Kurikkaoja kahdella maalilla. Päätöserässä SB Vaasa särki Jalaksen maalivahti Kasper Ketolan haaveet nollapelistä, mutta vastapainoksi vaasalaisten maaliverkko pölähti vielä kolmesti. Maalit tekivät Jeremi Kannonlahti, Miika Kuja-Perälä sekä Vikki Ylihärsilä.

Jalaksen pisteilijät tänään: Miika Kuja-Perälä 3+6, Vikki Ylihärsilä 7+1, Niko Marttila 2+2, Joonas Kurikkaoja 3+1, Onni Siltala 1+2 , Lauri Vierikko 1+1, Joona Haanpää 1+1, Jeremi Kannonlahti 1+1, Joonas Kohtamäki 1+1 & Lauri Jyrä 0+1.

Seuraava turnaus pelataan kolmen viikon kuluttu sunnuntaina 3.12 Ilmajoki-hallilla ja siellä Jalas kohtaa Nurmon Jymyn ja Kokkolan Nibacoksen.

Lohkon tulospalvelusivu