D-pojille Kannuksesta 2 voittoa

D-poikien kausi jatkui tänään Kannuksessa. Jalas kohtasi ensimmäisessä pelissä SPV:n, jonka pystyi lopulta voittamaan maalein 8-5 (2-1, 5-2, 1-2). Ottelussa vihellettiin melkoisesti jäähyjä ja Jalas hyödynsi ylivoiman kolmesti, mutta vastaavasti SPV onnistui alivoimalla peräti kahdesti. Jalas sai pelissä myös rangaistuslaukauksen, mutta siinä SPV:n maalivahti oli etevämpi. Jalaksesta tehokkaimpina hääräsivät Miika Kuja-Perälä 2+1, Joona Haanpää 0+3, Joonas Kohtamäki 2+0 ja Vikki Ylihärsilä 2+0.

Toisessa pelissä vastaan asettui kotijoukkue Kannuksen Ura. Jalaksen kokoonpanossa oli 9 kenttäpelaajaa ja kotijoukkueella pelaajia oli kolmeen kenttään. Ura pitikin pelissä yllä kovaa juoksuvauhtia, mutta hieman tahmean alun jälkeen Jalas pisti pallon liikkeelle ja korjasi pelistä 2 pistettä 15-3 (3-1, 5-0, 7-2) voitolla. Yksi kotijoukkueen maaleista syntyi hienolla viimeistelyllä rangaistuslaukauksesta. Ahnaimpana pistenikkarina Jalaksesta kunnostautui lainamailalla operoinut Joona Haanpää, saalistaen peräti tehot 3+6. 
Kaikki Jalaksen kenttäpelaajat pääsivät tässä pelissä pisteille. Vikki Ylihärsilä saldosi 3+3, Lauri Jyrä 2+1, Miika Kuja-Perälä 3+1, Joonas Kurikkaoja 2+0, Lauri Vierikko 0+2, Niko Marttila 1+0, Joonas Kohtamäki 1+0 & Veikka Ylihärsilä 0+1.

D-poikien seuraava turnaus pelataan kahden viikon päästä lauantaina 11.11 Pietarsaaressa ja siellä Jalas kohtaa ISB-Ilmajoen sekä SB Vaasan.