Jymyturnaus 28.-29.4.2018 D-Pojat

Perinteiseen, kaksipäiväiseen Jymy-turnaukseen lähdettiin poikkeuksellisesti kahdella joukkueella. Neljä poikaa d-sarjaan ja neljä poikaa e- sarjaan. Rasmuksen sairastumisen vuoksi jouduttiin vähän muuttamaan alkuperäistä suunnitelmaa/kokoonpanoja.

E-poikien sarjassa Sisu, Onni ja Niilo uurastivat eka päivänä kolme voittoa. Oulunsalosta ja Ylihärmästä 2-1 voitot, Nurmosta 2-0 voitto ja Kristiinankaupungille niukka 1-2 tappio. Sunnuntain välierässä toinen Nurmon porukka oli 2-0 parempi, mutta pronssipelissä Ylihärmän toinen sakki kaatui puhtaasti 2-0. Hienoa liikkumista ja taistelua koko turnaus, monesti pojat nousivat vielä takaa ohi. Ansaittu pronssi 🥉

D-poikien sarjassa (Olli, Veeti, Eetu, Teemu) eka päivän saldo oli kaksi tappiota ja yksi voitto. Peli oli vähän tahmeaa eikä omia kuvioita saatu oikein toimimaan. Sunnuntaina ilme oli sitten toisenlainen. Peli kulki ja taistelutahtoa löytyi. Laihiaa vastaan käyty ottelu oli taas aikamoinen trilleri. Toisessa erässä oltiin jo yhden pisteen päässä finaalista, mutta Laihia käänsi sen itsellensä 21-20, vieden sitten kolmannen 15-12. Pronssipeliin pojat keräsivät hienosti itsensä, voitto Vaasasta 2-0. Ansaittu pronssi🥉

T: Valmentaja Marko Kattelus