B-Tyttöjen lopputurnaus Kurikassa 14.4.2018

Kausi 2017-18 paketissa. Lauantaina B-tytöt pelasivat sijoitusturnauksen pohjois Jalasjärvellä, Kurikan Monnarilla, sijoista 37-44

Ensimmäinen peli Ryhtiä vastaan tuli Jalakselle melko selkein numeroin 15- ja 16 -25. Ryhti ei saanut pakkaa kasaan missään vaiheessa, ja Jalaksella oli rentoa peliä, hyökkäykset oli kovia ja osin jopa kuviorikasta :)

Toisessa pelissä LuoWoa vastaan eka erä oli meiltä huonoa (liekö jäänyt "peli kulkee omalla painollaan" -fiilise ekasta pelistä), ja kaverilta hyvää peliä... Se LuoWolle 25-16. Erätauolla joukkue heräs taistelemaan voitosta ja peli muistaakseni ihan hyvää (videot vielä katsomatta) 25-15 jalakselle. Ratkaisuerä oli tasaisempi, hyvää peliä verkon molemmin puolin mutta tytöt sai kammettua 15-11 voiton, ja koko peli siis 2-1 Jalakselle.

Kauden viimeinen peli (Ja Iidan viimeinen peli junioreissa) oli Oulun Kiskoa vastaan. Enakkoon ei tiedetty joukkueesta mitään, uusi tuttavuus. Ja hyvä tuttavuus olikin, Oulun peli oli tdella hyvää, ei niin pitkä joukkue mutta pari pelaajaa kyllä hyökkäsi hyvinkin voimalla, ja myös älykkäästi. Mutta Oulun kivijalka oli ehdottomasti puolustus ja liikkuminen. Koviakin palloja lyötiin kaverille mutta usein nousi takasi peliin, ja kimpoilevat pallot hakivat juoksemalla peliin... Oululle ansaittu 2-0 voitto.

Kausi oli ennakko-odotusten mukainen, tuloshakuisuus ei ollu tänä vuonna teemana, vaan teemana oli pelin kehittäminen ja uusien asioiden tuonti.

Nyt vedetään hetki happea ja annetaan mielen huilata lentopallosta. Kiitos tytöt, hieno kausi... taas... Ilo on teitä koutsata.. :)

-marko-

Jalaksen B-tytöt kaudella 2017-18
#1 Helmiina Vuorela
#4 Jenny Mäkikomsi
#5 Roosa Kattelus
#8 Emilia Mäki
#10 Vanessa Virnala
#13 Hetafiia Lähde
#15 Iida Kytölä
#16 Johanna Tukeva
#24 Iida Mäki-Karvia

Marko Pitkänen, valmentaja