Jalaksen kesäpäivä 6.7.2018

U19 POIKIEN EM-lopputurnauksen promootiotapahtuma 6.7. Jalasjärvellä

Jalasjärven Jalas on U19 poikien EM-lopputurnauksen promootioseura, jonka johdosta Jalasjärven Kiuaskalliolla järjestetään kesäpäivä perjantaina 6.7 klo 17.00 – 21.00. Kesäpäivä on yhdistetty promootio- ja Fortum Tutortapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille seuran jalkapalloilijoille, valmentajille, vanhemmille ja jaoston sponsoreille. Tapahtumassa tehdään kaikenlaista mukavaa jalkapalloon liittyvää ja tietenkin pelataan paljon. 

Jalaksen junioreilla on myös ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä nuoria huippupelaajia kentällä, sillä jaosto on tilannut joukkueille lippuja turnauksen loppuotteluun. Loppuottelu käydään sunnuntaina 29.7. klo 19.30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ilmoittaudu mukaan pelimatkalle joukkueesi  yhteyshenkilön tai valmentajan kautta.

 Jaosto haastaa kaikki  sponsorit  mukaan 6.7 tapahtumaan, tutustumaan toimintaan ja tietenkin pelaamaan yhdessä!

Jaosto haastaa kaikki sponsorit mukaan 6.7 tapahtumaan, tutustumaan toimintaan ja tietenkin pelaamaan yhdessä!

Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen kesäpäivään 6.7.2018!

Lippuja lopputurnaukseen voit tilata tästä

kisastadion.PNG
 Lue lisää valtakunnallisesta Fortum Tutor –ohjelmasta  tästä

Lue lisää valtakunnallisesta Fortum Tutor –ohjelmasta tästä