Jalas P8 sinisen kuulumiset kauden avausturnauksesta

Joukkueen kuulumisia kauden avausturnauksesta 27.5.2018

Pelasimme P8  joukkueen kanssa tämän kesän ensimmäisen pelin urheilukentällä 27.5. Ottelua pelattiin hienossa säässä ja väkeäkin oli mukavasti kannustamassa Jalaksen poikia. Ottelua takana 2 minuuttia niin Eero Luhtanen siirsi isännät 1-0 johtoon. 6 minuuttia ottelua pelattuna ja Niklas Niemistö muuttaa tilanteeksi 2-0. 3-0 tuloksesta vastasi Luca Ala-Keturi ja se jäikin taukolukemiksi.

Toisella puoliajalla Väinö teki maalit 21 ja 25 minuutilla ja tulostaululla lukemat 5-0. 29 minuutin kohdilla Akseli Mäntymäki tällää vapaapotkusta pallon vastustajan verkkoihin. Loppulukemat järjestää 30 minuutilla Jare Pihlaja. Joukkue pelasi nöyrästi ja  ansiokkaasti piti määrätyn pelipaikkansa ja näin vastustaja ei juurikaan saanut tilanteita maalillemme. Vihreän kortin sai ottelusta Akseli Mäntymäki.

Myöhemmin pelasimme ottelun jossa Jalaksen pojat oli jaettu tasaväkisimpiin kentällisiin. Tässä ottelussa vihreät kortit meni Niklas Niemistölle ja Eero Luhtaselle.