Lions Club Jalasjärvi Liisat ry teki lahjoituksen Jalasjärven yleisurheilulle 12.2.2018

LC Jalasjärvi / Liisat tekevät varainhankintaa hyviin tarkoituksiin erilaisin tempauksin. Yksi varainhankinnan muoto on Lucia-keräys, jossa tänä vuonna ehdokkaina ja äänestysvaroja keräämässä oli myös yleisurheilun harrastajia.

LC Jalasjärvi / Liisat lahjoittivat 12.2.2018 kaiken kaikkiaan 3.400 euroa Jalasjärven urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Tästä summasta myös yleisurheilu sai merkittävän osuuden. Lahjoitusta olivat vastaanottamassa Ilona Haapolahti ja Emilia Kuusisto sekä nuorisourheilutiimin puheenjohtaja Anssi Kuusisto.

Lahjoitusten vastaanottajat yhteiskuvassa LC Jalasjärvi / Liisat Lucia-vastaava Kirsti Ventelän kanssa.

Jalaksen yleisurheilujaoston nuorisourheilutiimi kiittää saamastaan lahjoituksesta. Lahjoitus tullaan käyttämään ehdokkaina olleiden tyttöjen toiveiden mukaisesti korkeushypyn ja heittolajien kehittämiseen.

Hyvä Teko. Iso Ilo.

Lue lisää LC Jalasjärven Liisojen toiminnasta tästä