Jalaksen yleisurheilukauden päätöstilaisuudessa palkitut

Päätöstilaisuudessa kerrattiin menneen kauden tapahtumia ja huippusaavutuksia mm. sisupisteissä sijoitus 9 ja taitomerkkejä saavutettiin 60 sekä EPU ry:n alueen tilastoissa sijoitukset tuplaantui vuoden takaisesta. Tilaisuudessa muistettiin nuorten valmentajia ja ohjaajia sekä palkittiin nuoria ja muita toiminnassa aktiivisesti mukana olevia.

yu päätös.JPG

Palkitut nuorten valmentajat ja ohjaajat:

Anssi Kuusisto, Ari Mannio, Joni Hautala, Jussi Tukeva, Timo Korpi-Kokko, Päivi Huhtakallio, Joni Hulkko, Jonna Alkula ja Emma Autio

Palkitut EPU ry:n tilastoihin kymmenen parhaan joukkoon yltäneet nuoret:

Elina Viinamäki, Sara Kannosto, Lotta Hulkko, Anniina Anttila, Eveliina Pihlaja, Jenni Pihlaja, Netta Männikkö, Ilona Haapolahti, Emilia Kuusisto, Johanna Tukeva, Hetafiia Lähde, Sara Pentinmäki, Laura Laitila, Rasmus Koski, Waltteri Lehto, Aaro Viitala, Samu Laitala, Sisu Laitala, Erkki Kurikka-Oja, Veeti Marttila, Veikka Ylihärsilä, Eero Lehto, Joonas Kuusisto, Arttu Viinamäki, Samuli Rajamäki, Vikki Ylihärsilä, Niko Marttila, Joona Haanpää, Topi Rajamäki, Juuso Alkula, Iisakki Kiviniemi

Palkitut PM- mitalistit:

Sisu Laitala, Vikki Yli-Härsilä, Veikka Yli-Härsilä, Eero Lehto, Lotta Hulkko, Waltteri Lehto, Tatu Saarela, Sara Pentinmäki, Eveliina Pihlaja, Johanna Tukeva, Joonas Kuusisto, Jenni Pihlaja, Arttu Viinamäki, Samuli Rajamäki, Severi Vuorela, Lauri Jyrä, Miika Kuja-Perälä, Aapo Takala

 

Erikoismaininnat 2017

 

Vuoden YU-teko:

P11 4x50m PM-kulta, Arttu Viinamäki, Eero Lehto, Samuli Rajamäki, Veikka Ylihärsilä

Vuoden tsemppari:

Sara Pentinmäki

Vuoden nuori yleisurheilija:

Vikki Ylihärsilä

Vuoden seurakisailijat:

Eero Luhtanen ja Alma Saari

Vuoden YU-perhe:

Anu Lamminmäki, Joonas, Emilia ja Anssi Kuusisto