Jalaksen junioreiden maastojuoksu-cup saa jatkoa

Maastojuoksun junioreiden Jalasjärvi -cup juostiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja kolmessa osakilpailussa nähtiin juoksusuorituksia yhteensä noin 140. Tänä vuonna Cup järjestetään uudelleen ja tavoitteena on rikkoa ensimmäisen vuoden ennätys. Cupin järjestää yleisurheilujaoston junnutiimi.

Jalasjärvi-cupin ensimmäinen osakilpailu käynnistyy Lamminjärvellä 26.4. klo 18. Kilpailu juostaan samalla reitillä kuin viime vuonna ja aiempina vuosina juostut koulujenväliset maastojuoksukilpailut.

Kilpailussa on sarjat sekä tytöille että pojille kahden vuoden välein: 5/7/9/11/13/15/17. Kaikki osallistujat palkitaan mitalein! Matkat: sarjat 5-7: 350 metriä, sarjat 9-17: 1 km.

Jalasjärvi-cupin muut osakilpailut juostaan Koskuen pururadalla 3.5. klo 18 ja Luopajärvellä (lähtöpaikka täsmentyy vielä) 10.5. klo 18. Vähintään kahteen osakilpailuun osallistuneet juoksijat palkitaan hienolla pokaalilla Yleisurheilupäivässä 24.5.

Kilpailuun ei ole ennakkoilmoittautumista, kunhan tulette paikan päälle! Juoksijat järjestetään eriin syntymävuosien mukaan, nuorimmista aloittaen. Mukaan voivat osallistua kaikki Jalasjärven Jalaksen jäsenet ja kilpailut ovat osallistujille täysin ilmaiset. Nuorimpien lähtö klo 18.