Jalas-hiihdot sunnuntaina 31.1. poikkeusjärjestelyin

Kansalliset Jalas-hiihdot hiihdetään sunnuntaina 31.1.2021 Kiuaskalliolla, mutta poikkeusjärjestelyin. Isoin ero aiempiin vuosiin on, että kilpailu järjestetään ilman yleisöä. Paikalla ovat vain välttämätön talkoolaisten joukko, kilpailijat sekä 1 huoltaja per kilpailija.

Jalas-hiihdot järjestetään tänä vuonna koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet huomioiden (THL:n, OKM:n, Olympiakomitean ja Hiihtoliiton ohjeet ja suositukset) ja järjestelyt poikkeavat aiemmista vuosista. Luettehan annetut ohjeet tarkasti, ja noudatatte ohjeita jotta voimme kilpailla nämä ja tulevat kilpailut turvallisin mielin.

Kilpailijat on jaettu kahteen ryhmään, ja kukin kilpailija on paikalla vain pakollisen lämmittelyn sekä oman suorituksensa ajan. Mukanaan kilpailija voi tuoda ainoastaan yhden huoltajan, toki ajokortillisten kilpailijoiden suositellaan tulevan yksin.

Kaikki kilpailualueella olevat henkilöt käyttävät maskeja, ainoastaan kilpailijat on vapautettu maskin käytöstä ainakin lämmittelyn ja kilpailusuorituksen aikana. Otattehan mukaan omat maskit.

Välttääksemme kaikkea ylimääräistä kontaktia, sisätiloja käytetään Kuplahallilta ainoastaan wc-asiointia varten. Pukuhuoneita ja suihkuja ei käytetä, eikä Kuplahallilla oleskella. Yhteistä palkintojenjakoa ei ole, kaikki kilpailijat saavat palkitsemisen palauttaessan kilpailunumeron. Myöskään kioskia ei ole, eikä mehutarjoilua - varauduttehan siis omin eväin ja mehuin!

Tarkemmat kilpailuohjeet sekä lähtölista: https://jalasjarvenjalas.fi/jalashiihdot

Jalasjärviset ravitsemusliikkeet tarjoilevat kisaväelle lounasta joko paikan päällä syötynä tai mukaan otettuna, suosittelemme Jalastuulen ja ABC:n lounaspöytiä.

Toivomme hiihtäjien ottavan sunnuntaina huomioon seuraavat seikat:

- kilpailulähdöt alkavat klo 11, viimeinen hiihtäjä maalissa 13.15 aikaan
- Kuplahallin parkkipaikka on hiihtoväen käytössä sunnuntaina klo 10-13.30 välisen ajan
- Ennen klo 12 kilpailijat pysyvät Kuplahallin puoleisella latuosuudella joten ampumahiihtopuolella voi hiihdellä rauhassa
- Klo 12-13.15 välisenä aikana kilpailijat hiihtävät vitosen lenkkiä, toki lämmittelijöitä näkyy jo aamupäivän aikana.

Toivotaan, että ensi talvena voimme toivottaa yleisön ja vapaan huoltajamäärän jälleen mukaan menoon!