Tukea lapsiperheiden harrastuskustannuksiin

Jalasjärven Jalaksen yleisurheilujaosto on sopinut alustavasti Kurikan kaupungin liikuntatoimen kanssa liittyvänsä yhteistyöhön, joka mahdollistaa lapsiperheille rahallista tukea lasten liikuntaharrastusten kustannuksiin tietyin kriteerein.

Tukeva voivat hakea ohjeen mukaan seuraavat perheet:

  • perheen pienet tulot (perheen nettotulot alle 2000 €/kk)

  • työttömyys, sairaus tai työkyvyttömyys

  • yksinhuoltajuus

  • monilapsisuus (maksettavana vähintään 3 lapsen urheiluharrastusmaksut)

  • tai jokin muu syy

Jos perheessänne täyttyy 1 tai useampi kriteeri, ole ihmeessä yhteydessä! Yleisurheilun osalta voitte laittaa sähköpostia jalas.yleisurheilu@ gmail.com ja voimme sitten sopia ajan jolloin keskustella asiasta tarkemmin. Voitte myös täyttää valmiiksi hakemuksen ja lähettää sen yllä mainittuun sähköpostiin.

Tarkemmat tiedot tuesta sekä lomake löytyvät kaupungin sivuilta.

Jos perheenne saa tukea seurakunnalta tai JIK ky:n sosiaalipalveluista, voit täyttää lomakkeen myös heidän kanssaan. Tiedotathan tällöinkin kuitenkin myös yleisurheilua yllä olevan sähköpostiosoitteen kautta.

Jalaksen yleisurheilujaosto toivottaa kaikki lapset ja nuoret tervetulleiksi toimintaansa. Hienoa, jos kaupungin kanssa yhteistyössä pääsemme mahdollistamaan yhä useamman lapsen harrastuksen! Tiedot Jalaksen yleisurheiluryhmistä löytyvät osoitteesta www.jalasjarvenjalas.fi/tapahtumat tai www.jalasjarvenjalas.fi/yleisurheilu.

Kesän ryhmät alkavat jo ensi viikolla, joten nyt kannattaa toimia!