Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Kauden 2022-2023 hiihtis jatkuu hiihtolomaan saakka


Ennen joulua aloiteltiin Jalaksen hiihtokoulun merkeissä. Tammikuussa jatketaan ja viralliset ilmoittautumiset hoidetaan Jalas Myclubin kautta. Ilmoittautumislinkkit löytyvät Myclubista: https://jalas.myclub.fi/ Kauden 2022-2023 hiihtiksen hinta (10 €) laskutetaan Myclubin kautta tammikuun aikana. Perheet ovat vastuussa siitä, että osallistujilla on voimassa oleva vakuutus (esim. lapsivakuutus, tapaturmavakuutus tai ski-passi).

Hiihtis on tarkoitettu eskareista ylöspäin noin 10-vuotiaisiin saakka. Hiihtiksessä opetellaan hiihtämisen perustaitoja. Hiihtispäivä on perinteiseen tapaan tiistai. Hiihtistä pidetään hiihtolomaan saakka.

HUOMIO HUOMIO! Tiistaina 24.1. pidetään Jalaksen Nappulahiihdot, tuolloin ei ole erikseen hiihtistä. Nappulahiihdot ovat kaikille jalasjärvisille alakouluikäisille tarkoitetut hiihtokilpailut, joissa kaikki palkitaan. Lisätiedot: klikkaa tästä

Tiistaisin hiihtistä pidetään ampumahiihtopuolella olosuhteista johtuen kahdessa ryhmässä.

  • Klo 17.30-18.25 pienemmät, pienempien ryhmää suositellaan 5-7-vuotiaille sekä heille jotka haluavat keskittyä vain perinteiseen tyylin

  • Klo 18.30-19.30 isommat. isompien ryhmää suositellaan 8-10-vuotiaille, VAPAA HIIHTOTYYLI (Huom hiihtotyyli! Vapaan hiihtotavan sukset siis mukaan, tai omista suksista pitovoiteet pois.)

Tarvittaessa voimme myös soveltaa ryhmäjakoja esim. sisarusten osalta. Mukaan on hyvä ottaa asianmukaisten välineiden ja vaatetuksen lisäksi vesipullo, touhutessa tulee helposti jano!
Ohjaajina Paula ja Susanna.

Tekniikkaharkat kilpahiihtoa harrastaville junioreille

Tiistaisin. pidetään tekniikkaharkat kilpahiihtoa harrastaville Jalaksen junnuille klo 18.30-19.30. Kokoonnutaan ampumahiihtopuolella tai Kuplan puolella, ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa mukaan!

Aikaisempi tapahtuma: 9. lokakuuta
Rulla-ampumahiihdon harjoituskilpailu
Myöhempi tapahtuma: 3. tammikuuta
Harjoitusottelu: Jalas - ISB