Miehet uudelle sarjatasolle

Miesten edustusjoukkueen kausi käynnistyy tulevana perjantaina, kun salibandyn pohjanmaan II divari käynnistyy Seinäjoen Urheilutalolla ottelulla Valaat - Jalas. Miesten alkukausi on hyvin vieraspelipainotteinen, mutta kunhan Jalas Areena valmistuu, niin tiedossa on reippaasti kotipelejä.

Tämän kauden II-divarin runkosarja pelataan yhdeksän joukkueen kaksinkertaisena sarjana, joten jokaiselle joukkueelle tulee 8 sekä koti- että vierasottelua. Sarjan muut joukkueet ovat: ISB (Ilmajoki), Jeppis FBC (Pietarsaari), RöVe (Kokkola), SB Goats (Kokkola), SB Vaasa II, SBS PaHa (Ähtäri) SPV II (Seinäjoki) & Valaat (Seinäjoki).

Jalas lähtee kauteen joukkueella, jossa on sopiva sekoitus sekä kokemusta että nuoruutta. Uusina pelaajina tälle kaudelle mukaan liittyivät SBS Lapuasta hyökkääjä Harri Holkkola ja puolustaja Timo Mäntylä sekä ISB Ilmajoesta maalivahti Oskari Pitkäranta. Omista junioreista on taas nostettu jo kauden alkuun mukaan lisää pelaajia ja kauden aikana nähtäneen myös lisää junioreiden debyyttejä.

Jalas salibandy 2023-2024:

#1 Veeti Marttila MV

#2 Antti Kallioniemi C

#3 Mikko Keisala

#4 Matias Mokko

#6 Jussi Latvala

#7 Joonas Rajamäki

#9 Tatu Saarela

#10 Niko Marttila

#11 Mikko Raittinen

#13 Sami Lust MV

#15 Iivo Kotamäki

#17 Lauri Jyrä

#19 Onni Siltala

#20 Antti Juhala

#25 Juho Kohtanen

#26 Vikki Ylihärsilä

#30 Keijo Heikkinen MV

#32 Henkka Uimonen MV

#33 Joonas Kurikkaoja

#36 Joona Haanpää

#40 Timo Mäntylä

#60 Miika Kuja-Perälä

#69 Kimmo Ala-Keturi

#75 Harri Holkkola

#78 Oskari Pitkäranta MV

#98 Niko Kituniemi

Vastuuvalmentaja: Jussi Pitkäranta

Joukkueenjohtaja: Vesa Vierikko

Kauden avauspeli vihelletään Seinäjoen Urheilutalolla käyntiin perjantaina 15.9.2023 kello 19.00. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Jalas voittoon!