Salibandykausi pyörähtää käyntiin

Jalaksen salibandykausi pyörähtää tulevana viikonloppuna ja ensi viikon aikana toden teolla käyntiin, kun miehet osallistuvat lauantaina Suomen Cupin ensimmäiselle kierrokselle Kristiinankaupungissa ja ensi viikolla käynnistyvät junnuryhmien treenit.

Miesten joukkue ilmoittautui tulevaan kolmosdivarikauteen valmistautuakseen ensimmäistä kertaa mukaan myös Suomen cupiin ja tämän turnauksen 1. kierros pelataan lauantaina Kristiinankaupungissa. Turnauksessa ovat isäntäjoukkue SC Saragozan ja Jalaksen lisäksi mukana myös Jeppis FBC Pietarsaaresta sekä Adonis Vaasasta. Jalaksen avausvastustajana on SC Saragoza ja Jeppis ottaa mittaa Adoniksesta. Turnauksen kaava on se, että nappaamalla päivän aikana kaksi voittoa, etenee cupissa toiselle kierrokselle. Mikäli päivän aikana puolestaan häviää kaksi ottelua, loppuu joukkueen cup-taival siihen. Jalaksella on siis - menestyksestä riippuen - ohjelmassa lauantaina kaksi tai kolme ottelua.

Jalaksen joukkue on viime kauden jälkeen kokenut muutamia pelaajamuutoksia. Stallions-nutussa ei nähdä Rovaniemelle opiskelujen perässä muuttanutta Niko Kituniemeä ja myös Tampereelle opiskelujen vuoksi muuttaneen viime kauden Stallions of the year Mika Tamsin jatko on vielä hieman epävarma. Näiden lisäksi muutama viime kauden pelaaja vielä tuumaa, että vieläkö pelit jatkuisivat. Uusina kasvoina peliaikaa Stallions-paidassa kärkkyvät Ilmajoen ISB:n paidassa viime kaudella pelanneet Kim Laurila ja Jani Mäki-Mantila sekä Kurikan Ryhdistä Jalakseen siirtynyt kolmikko Jussi Latvala, Mikko Raittinen ja Tatu Markkila.

 

Jalas Salibandy 2018-2019:

Markus Ala-Hulkko MV

Antti Kallioniemi

Mikko Keisala

Joonas Rajamäki

Kimmo Piirto

Marko Poikkeus

Iivo Kotamäki

Vesa Vierikko MV

Niklas Mäki-Ventelä

Antti Juhala

Niko Mäki-Ventelä

Kimmo Ala-Keturi

Harri Kuhna

Kim Laurila (ISB III)

Jani Mäki-Mantila (ISB II)

Jussi Latvala (KuRy)

Mikko Raittinen (KuRy)

Tatu Markkila (KuRy)

 

Suomen Cupin 1 kierroksen otteluista on käytössä liveseuranta salibandyliiton tulospalvelussa ja sinne löydät tällä linkillä: http://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/miesten-suomen-cup-pohjoinen-1-kierros-lohko-a/3727

 

Jalaksen juniorijoukkueiden harjoitukset käynnistyvät viikolla 36 ja sählykerhojen harjoitukset puolestaan viikolla 37. Näistä lisää juttua viikonlopun aikana.