F-poikien 08-joukkueelle Qmaxilta kaksi voittoa

Jalas 08 - PSB Lapua 10-1

Peli alkoi heti Jalaksen kovalla painostuksella ja ensimmäinen todellinen maalipaikka oli Einolla ja Tuukalla jo pelin ensi minuuteilla, jollain ihmeellä pojat vain onnistuivat sutimaan pallon ohi tyhjästä maalista. Seuraavassa vaihdossa sama meno jatkui ja nyt Akselin kova veto sujahti maaliin Aapon hyvästä syötöstä. Eikä kauaa tästä kun Aaro lähtee omalta pakin paikalta nousuun ja purjehtii koko kentän lävitse. Kova veto maalille ja Tuukan maila väliin, peli 2-0 Jalakselle. Peli jatkuu edelleen Jalaksen hallinnassa ja maalissa oleva Onni hoitaa varmasti vastustajan harvat yritykset. Vähän ekan erän puolen välin jälkeen Jalaksen hieno peli palkitaan kun Akseli pyöräyttää itsensä vapaaksi keskikentällä, nopea pyrähdys maalille eikä vastustajan maalivahti kerkiä mukaan kun pallo on jo ylärepussa. Erän loppuun ote hieman herpaantuu ja purku omassa päässä tehdään suoraan maalin edessä seisoville Lapuan pelaajalle, joka ei erehdy vaan nostaa varmasti yli hyvin pelanneen Onnin.

Toinen erä alkaa kuten ensimmäinen erä ja jo ensimmäisellä minuutilla Santeri pelaa Aapon yksin vapaaksi vastustajan maalille. Kova veto, mutta jollain ihmeellä vastustajan maalivahti saa kättänsä sen verran eteen että pallo sujahtaa päädystä yli. Pian tämän jälkeen Aaro pelaa pallon omasta päästä nopeasti Tuukalle laitaan, joka ei aikaile vaan syöttää suoraan maalin eteen vapaaksi jätetyn Einon lapaan, peli 4-1 Jalakselle. Meno vain paranee tämän osuman jälkeen ja seuraavassa vaihdossa saadaan aloitus vastustajan maalin kulmalle. Aapo pelaa pallon aloituksesta hienosti taakse viivaan ja Santeri näyttää parasta osaamistaan. Viuhuva veto tarkasti yläkulmaan ja peli jo 5-1. Hetki tästä ja Akseli pyöräyttää parilla käännökselle itsensä vapaaksi vastustajan maalin takana, syöttö maalin eteen nousevalle Aarolle ja tilanne 6-1. Heti perään aloituksesta pallo pelataan kulmaan nousseelle Aapolle, joka harhauttaa vastustajan pakin ja leijaileva veto löytää tiensä Lapuan verkkoon. Peli siis 7-1. Muutaman tiukan tilanteen jälkeen Aaro syöttää omassa päässä pallon eteensä nousseelle Tuukalle, joka purjehtii koko kentän lävitse ja sijoittaa pallon tarkasti vastustajan maaliin, 8-1 Jalakselle. Pian tämän jälkeen Rasmus nousee pakin tontilta ja kova veto kilahtaa tolppaan, ei maalia. Mies ilmeisesti suivaantui tästä koska saadessaan pallon uudestaan aloituksen jälkeen ei tolpat ole enää esteenä vaan nyt muutaman hienon harhautuksen jälkeen vastustajan pelaajat on karistettu taakse ja pallo löytänyt tiensä maalin perukoille, tilanne jo 9-1. Heti perään sama meno jatkuu. Akseli ottaa pallon aloituksesta ja imee vastustajan pakit mukaansa kulmaan, tarkka syöttö viivaan Santerille, jonka kova lämäri uppoaa vastustamattomasti maalin perukoille ja tilanteeksi kirjataan 10-1. Tämä jääkin pelin viimeiseksi maaliksi ja niin Jalas poistuu pukukoppiin ylivoimainen voitto plakkarissa.

 

SPV punainen - Jalas 08 1-6

Ekan pelin voitto ei onneksi noussut pojilla päähän, vaan vahva painostus jatkui myös toisessa pelissä. Palkinto tuli jo parin minuutin pelin jälkeen kun Tuukka harhautti vastustajan pakit maalin takana ja antoi tarkan syötön maaliin eteen juoksevalla Leeville. Leevi ampui suoraan syötöstä ja niin oli Jalaksen maalihanat aukaistu. Tämän jälkeen peli aaltoili päästä päähän, Jalaksen kuitenkin ollessa vahvempi osapuoli. Toista maalia saatiin odottaa pitkälle ensimmäisen erän puolen välin. Ajassa 10.30 saatiin vapari vastustajan maalin kulmalta ja Aaro pääsi ampumaan pallon maalin ylänurkkaan. Vastustajan maalivahdilla ei ollut mitään mahdollisuuksia kun Jalaksen hyökkääjät pelasivat hienon maskin maalin eteen. Minuutti tästä ja Tuukka ja Leevi kahdestaan läpi, hienot kuviot mutta harmiksi lopullinen veto kilahtaa tolppaan. Erän viimeisellä minuutilla sama kaksikko jälleen asialla. Leevi pallon kanssa kulmaan, josta tarkka syöttö vierestä maalin eteen rynnänneelleTuukalle ja tällä kertaa pallo tolppien väliin. Niin erätauolle siirrytään Jalaksen 3-0 johdossa.

Toisen erän alkuun vastustaja on kaivanut hirveän tsempin päälle. Vahvan karvauksen jälkeen vastustajan hyökkääjä pujottelee meidän pakeista ohi ja vain maalivahdin paikan toiseen otteluun ottaneen Akselin hienon torjunnan ansiosta vastustaja ei saa kuparista rikki. Pikku hiljaa Jalas löytää ekan erän vahvan peliotteen joka lopulta johtaa Tuukan hienoon sivallukseen ja pallo maalissa. Valitettavasti riemu on ennenaikainen kun tuomarin mielestä maila nousi liian korkealle ja niin maali hylätään. Onneksi ei mene kauaa kun pallo on uudestaan maalissa ja tällä kertaa maalia ei hylätä, Tuukka syöttää maalin edessä Leeville, jonka veto pomppaa vähän onnekkaasti suoraan Tuukan mailan kautta verkon perille. Tilanne siis 4-0. Viides maali onkin sitten kuin oppikirjasta. Rasmus antaa omassa päässä Santerille hienon pakki-pakki syötön, jolla levitetään peli toiseen laitaan. Santeri jatkaa välittömästi laidan kautta eteenpäin juoksevalla Aapolle, joka laittaa ranteet lukkoon ja veto uppoaa tarkasti yläpesään. Ei voi kuin ihailla! Pian tämän jälkeen Aaro antaa omasta päästä hienon syötön keskiviivalla kärkkyville Leeville, joka pyöräyttää itsensä vapaaksi ja sijoittaa pallon varmasti vastustajan maalin ylänurkkaan. Tilanne siis 6-0 Jalakselle. Painostus jatkuu heti maalin jälkeen ja pallo toimitetaan vastustajan maalille. Tuomarin mielestä tilanteessa on kuitenkin maalivahdin häirintää ja niin vastustaja saa vaparin aivan oman maalinsa edestä. Nyt meidän pojat nukahtaa täysin ja niin vastustaja saa syöttää vapaasti oman hyökkääjänsä laidasta lävitse. Pakitkaan eivät saa vastustajan nopeaa kaveria kiinni eikä maalissa varmasti pelanneella Akselilla ole mahdollisuuksia kun vastustaja nostaa pallon Akselin käsien kautta maalin kattoon. Harmittava nukahdus meiltä pelin viimeisillä minuuteilla. Pikkaisen Jalas kavennuksesta sisuuntuu ja pelikellon näyttäessä jo ottelun viimeisiä sekunteja toimitetaan pallo aloituksesta jälleen hienosti viivaan, josta tulinen veto ja pallo reppuun. Jälleen on ilo ennenaikainen kun tuomari hylkää tämänkin maalin. Syy on kyllä ihan selvä mutta harmittava. Kaukalon vieressä lämmittelevä joukkue onnistuu sutaisemaan oman pallonsa kentälle ja vastustajan maalivahti joutuu seuraamaan hetken kahta palloa. Niin lopputulokseksi jää Jalaksen 6-1 voitto.