Joukkueisiin ilmoittautuminen.

Jalasjärven Jalas ottaa käyttöön myClub.fi-palvelun jolla tulevaisuudessa tullaan tekemään seuran ja jaostojen tiedotus, laskutus, tapahtuma-ilmoittautumiset jne.

Kaikkien pesäpallojaoston pelaajien ja toimihenkilöiden tulisi nyt käydä kirjautumassa palveluun hetimmiten. Alla linkit kirjautumiseen. 

Alle 13 vuotiaiden täytyy saada lupa huoltajalta käyttääkseen palvelua. 

Seuratkaa linkin ohjeita ja täyttäkää kaikki kohdat huolella. 

Ne ketkä ovat jo liittyneet palveluun toisen jaoston kautta voivat seurata silti tämän linkin ohjeita käyttämällä samaa sähköpostisoitetta.

 

 

 

G-juniorit:

https://jalas.myclub.fi/flow/events/1025935

F-juniorit:

https://jalas.myclub.fi/flow/events/1025934

E-juniorit:

https://jalas.myclub.fi/flow/events/1025933

C-tytöt:

https://jalas.myclub.fi/flow/events/1025932

Naiset:

https://jalas.myclub.fi/flow/events/1012597

Toimihenkilöt liittyy linkillä:

jalas.myclub.fi

 

Liitä itsesi sinua koskeviin ryhmiin ja määritä jäsentasosi jokaisessa ryhmässä.

 

 

Lisätietoja joukkueista ja ryhmistä voit kysyä Ville Ritola (0404159234) ja myClub.fi -palveluun liittyvissä asioissa ota yhteyttä Kimmo Ala-Keturi (0400-984892).

Puulaakipesis

Puulaakipesis täällä taas!

Toista kertaa tällä vuosituhannella järjestettävä puulaakipesisturnaus pelataan 25.8. klo 9.00 alkaen pukkioniemen pesäpallokentällä.

Joukkueita otetaan turnaukseen enintään viisi ja joka joukkueessa on oltava vähintään kaksi nais-/tyttöpelaajaa. Joukkueessa saa olla korkeintaan kolme yli 15 vuotiasta lisenssipelaajaa. (15 vuotta täyttäneitä tai alle ei lasketa lisenssipelaajaksi, joten heitä saa olla rajoittamattomasti)

Paikalla kioski koko turnauksen ajan ja peleissä mukana kuulutus. Tervetuloa!

Ilmoittautuminen turnaukseen aukeaa perjantaina 27.7. klo 12.00 TÄÄLLÄ

Sääntöilta ja tuomarikoulutus

Sääntöilta järjestetään kuplalla 18.2. klo 18.30 eteenpäin. Tilaisuus tarkoitettu kaikille junioripelaajille ja heidän vanhemmilleen. Tuomarikortin haluavista aloittelevat ja vuoden viheltäneet tuomarit myös mukaan.

Tuomarikoulutus järjestetään ABC Jalasjärven yläkerran kokoustilassa 15.4. klo 17.00 alkaen. Tilaisuus tarkoitettu kaikille tuomarikortin haluaville, pelaajille ja heidän vanhemmilleen. Aloittelevat ja vuoden viheltäneet tuomarit käyvät ensin sääntöillassa.