N2-Sarjan kotipeli 20.10.19

Valmentaja Marko Pitkänen:

Jalas - Wartti, 0-3 (22-25, 22-25, 15-25)

Ennakkoon oli tiedossa että vastaan tulee kovaa ja tarkasti hyökkäävä joukkue, ja sitähän se oli. Wartti on sarjan "aikuisin" joukkue, vain yksi pelaaja nuorten pelipassilla ja kyllä sen otteista huomas. Hyvä mittari meille.
Ottelu oli Jalakselta kelpo esitys ja pelaajien pää kesti hienosti, Noustiin pariin otteeseen muutaman pisteen takaa rinnalle ja ohi, kyllä se jotain kertoo... Jalaksen syöttö oli hyvä, 84%, ja tuossa taidettiin olla kaveria edellä. Vastaanotto oli kauden parasta, mutta ei ihan riittänyt voittoon. Virheet meni lähes tasan, meillä 29 ja Wartilla 26. Syötön vastaanotossa Wartti oli ajoittain ongelmissa. Pelistä yleisesti, kyllä kokemus paistoi vastustajan pelistä. Ilkeästi aina löytyi tyhjä kohta meidän kentästä. Vastustajan passarin työskentely oli laadukasta ja älykästä, hyökkäys monipuolista. Muuatmaan otteeseen passari sai järkättyä ihan tyhjälle verkolle hyökkääjän.

Ja olipas maukiaa ku tuli yleisöennätys, 110 katsojaa. Tunnelma käsin kosketeltava. Ihan Vilppulasta asti oli tultu ottelua katsomaan... :)