N2-sarjan kotipeli 22.9.-19 JaJa-Vilppulan Tähti

Valmentaja Marko Pitkänen:

No niin... Kausi polkaistu käyntiin myös naisten sarjassa. Hiukan oli ennakkoon mieles että mitenköhän tämä menee, uusia järjestelyjä ja uusi sarja mutta todella hienosti meni kaiken osalta. Kuulutus oli hieno tunnelmaa nostattava elementti. Tämä on ehdottomasti saatava myös jatkossa 🙂 🙂 Otteluisäntä Jalasjärven Sähköasennus Oy mahdollisti kaikille ilmaisen sisäänpääsyn. Suora tappio kolmessa erässä tuli mutta Vilappula on kova porukka, joka osa-alueella hyvä. Lähes kaikilla pelaajilla on kokemusta 2-sarjasta edellisiltä kausilta. Pelillinen esitys joukkueelta oli hyvä. Tästä kun se kaikilta osin aukee ja vapautuu niin odotan hyvää kautta mutta jo nyt oli paljon hyvää ja rohkeaa tekemistä. Teemalla "älä ajattele liikaa, passari hoitaa ajattelun" toteutui osin ihan ihyvin... Ilme oli hyvä koko ajan, joukkue kannusti pelikaveria ja pelikaveri kannusti joukkuetta, pelaaja nautti joukkueen onnistumisista, joukkue nautti pelaajan onnistumisista... Sitä on lentopallo parhaimmillaan ja se vie eteenpäin...

Seitsemäs kenttäpelaaja, eli yleisö, te olitte iso tänään, yli 80 katsojaa. Kiitos PauliTyyne ja Tapio,..