B-tyttöjen välieräturnaus 17.3.18 koulukeskuksessa

B-tyttöjen välierät. Kolme peliä, kolme voittoa, ja kokolailla kohtuullisella eräpistesuhteella... Ekassa pelissä vastaan Pohjois-Jalasjärven Ryhti, (C-tyttöjoukkue) Takertelevaa peliä molemmilta, meillä ainakin näkyi pitkä tauko. Mutta siitä huolimatta peli kokoajan Jalaksen hallussa.

Toinen peli Kauhavaa vastaan ja lähes sama kaava jatkui, ei ihan sitä parasta saatu vielä irti mutta peli Jalakselle vielä jopa selkeemmin kuin Ryhti peli. Tuossa pelissä toimi torjunta hienosti ja pointtina olikin ennen ottelua että otetaan kaverin keskihyökkäys kiinni niin saadaan otetta peliin... Iidanappas muutaman todella makean torjunnan kovaan hyökkäykseen, ja loppupelissä ei enää löyntejä keskeltä tullut, kova kyökkäys muuttuu jujutteluun jotka meidän puolustajat nosteli hienosti peliin, libero Jenny haki muutaman ihan huippu haun, hienoa!!

Kolmas peli Kauhavan toista joukkuetta vastaan tiedettiin etukäteen kovimmaksi ja siihen oli "pakko" petrata peliä. Liekö se vaikuttanut että eka erä oli kokolailla "huteraa" ihan loppupisteille saakka. Hetafiian hyvä syöttöputki tilanteesta 16-20 tilanteeseen 24-20 oli paikallaan erän loppuun, ässiä kyseisellä syöttö vuorolla viis tai kuus... Toinen erä hiukan helpommin meille.

Pelit jatkuu kolmen viikon päästä sijoista 37-44 mikä on ihan kohtuullinen ekan vuoden Beeksi... Meidän maali vasta vuoden päässä :)

Valmentaja Marko Pitkänen