B-tyttöjen ensimmäinen poolikierros

Jalaksen B-tytöt poikkesivat lauantaina Outokummussa pelaamassa ensimmäisen poolikierroksen B-sarjassa. Kyseessä oli D-pooli, jonne tasonmittausturnauksen toinen sija oikeutti. Ennakko-odotukset (heikohkon N3-sarjapelin jälkeen, josta toki tuli 3-0 voitto), valmennusjohdolla oli pelin kasassa pysyminen, hyvää omantason peliä ja että pystyttäis haastamaan joukkueita poolitasolla jossa pelaa suomen top 20 joukkueen joukossa olevat. Odotukset toteutui täydellisesti, lukuun ottamatta tuota muiden haastoa... Nimittäin; Neidit pisti paremmaksi ja TAISTELI kolmesta pelistä kaksi voittoa!! Ihan huippu fiilis oli turnauksen jälkeen, tämmöstä ku ois lentopallo aina!! :)

Ensimmäisessä pelissä tuli vastan JyväsLentiksen ykkösjoukkue. Ekaerä tasaista vääntöä hyvällä pelillä mutta kaveri oli hiukan parempi. Toisessa erässä tuli notkahdus alkuun ja kaveri pääsi yli kymmenen pisteen karkuun ja rullasivat siite helposti otteluvoittoon. 
Ottelu JyLelle 2-0 (25-23,25-12)

Toinen ottelu oli kotijoukkuetta, Outokummun Partiota vastaan. Sen alku oli hyvä, ja kaverin kenttäjärjestys sekoilut hiukan vielä helpotti meidän tekemistä (Siis miten voi valmentaja toimittaa kirjureille väärän kenttäjärjestyksen??? :D :) )
Ottelu eteni hyvätasoisena pelinä, tasaisin piste-eroin ihan ratkaisupalloihin saakka. Tuli loistavia hyökkäyksiä, torjuntoja ja passipelikin pyöri mallikkaasti. Vastaanotto oli sillä tasolla että passarilla oli edellytykset rakentaa hyvä peli. Ja se puolustuspelaaminen!!! Todella kovia pommeja kaverilta, mutta niin vain nousi nekin takasi peliin, ja hyvällä prosentilla vielä passarin tontille (libero oli liekeissä), ja samoin kaverin peipit oli tuossa tehottomia johtuen Jalaksen hyvästä liikkeestä.
Ottelu meille 2-0 (25-19,25-23)

Kolmas peli oli Mikkelin Passareita vastaan ja se tiedettiin jo ennakkoon kovaksi porukaksi. Viimekaudella olivat viimeisellä poolikierroksella samassa poolissa ja silloin Jalas sai pataan aika selkeesti, vaan nyt oli kellossa eri ääni! Meidän erien hyvät alut (oisko ollu 6-0 ekassa) loi hyvän pohjan jatkaa loppuun. Taas toisintona edellisestä ottelusta.. copy-paste: 
"Tuli loistavia hyökkäyksiä, torjuntoja ja passipelikin pyöri mallikkaasti. Vastaanotto oli sillä tasolla että passarilla oli edellytykset rakentaa hyvä peli. Ja se puolustuspelaaminen!!! Todella kovia pommeja kaverilta, mutta niin vain nousi nekin takasi peliin, ja hyvällä prosentilla vielä passarin tontille (libero oli liekeissä), ja samoin kaverin peipit oli tuossa tehottomia johtuen Jalaksen hyvästä liikkeestä."
Erän loppuun lievä yhteentörmäys ja puujalka meidän liberolle ja loput 4 palloa pelattiin ilman liberoa.
Ottelu meille 0-2 (18-25,23-25)

Joukkue isolla Jiillä, sitä noi mun tytöt on... verkon toisella puolella "vilisi" alue- ja maajoukkuetyttöjä... mutta mitä sitte?

Partio Passarit 2-1 (16-25,27-25,15-11)
JyLe 1 Jalas 2-0 (25-23,25-12)
Passarit JyLe 1 1-2 (17-25,25-18,15-17) 
Jalas Partio 2-0 (25-19,25-23)
Passarit Jalas 0-2 (18-25,23-25)
Partio JyLe 1 1-2 (22-25,25-22,13-15)

Järjestys:
JyLe
Jalas
Partio
Passatit

Pelit jatkuu samalla sarjatasolla, eli D-poolissa.