E-POJAT

KAUSI 2016-2017

Elokuun lopussa aloitettiin kausi e-pojissa. Harjoituksia pidettiin kaksi kertaa vii-kossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Uutta asiaa tulikin paljon: kova pallo, kolme pelaajaa kentällä jne. Ensimmäinen tiikerisarjan turnaus pelattiin 1.10. Jalasjärvellä. Kaksi peliä ja kaksi voittoa sekä nousu yhtä poolia ylemmäs. Lokakuun lopun Vaasan turnauksesta tuli taas kaksi voittoa ja taas nousu porrasta ylemmäs. Nyt ongelmaksi tuli se, että enää ei saanut ottaa koppia, vaan piti pelata niin sanotusti suoraa palloa. Siirryttiin am-sarjaan. Kova harjoittelu tuotti tulosta ja pojat oppivat nopeasti. Nur-mon turnauksessa 12.11. taisteltiin kaksi voittoa ja vain kerran vastustaja oli parempi. Kuitenkin taas nousu, nyt a-pooliin. Uskomaton kehityskaari pojilla! Koppipallo sai nyt jäädä lopullisesti. A-poolissa oli sitten ”kyyti kylmää”. Kokkolassa pelatussa turnauksessa joulukuun alussa tuli kolme rökäletappiota ja tippuminen b-pooliin.

Kevätkausi meni a-poolin ja b-poolin väliä seilatessa. Lopullinen sijoitus oli am-sarjan viides. Vain yksi tiikerisarjan joukkue oli meitä parempi. Todella hieno kausi kaiken kaikkiaan. Kauden päätteeksi otettiin osaa huhtikuun lopulla Seinäjoella järjestettyyn Jymy-turnaukseen. Sieltä oli kotiin tuomisina pronssiset mitalit. Koko kausi huipentui kesäkuun alussa Vantaalla pidettyyn Power Cuppiin. Kolmen pojan voimin lähdettiin edustamaan Jalasta ja kunniakkaasti se tehtiinkin. E-poikien super-sarjassa oli kaikkiaan 38 joukkuetta ja meidän lopullinen sijoitus oli 11.

Joukkueessa kauden aikana pelasivat: Rasmus Kattelus, Sisu Laitala, Eetu Valkkio, Onni Thakkrathok ja Joonas Käkelä-Petäys

Valmentaja:  Marko Kattelus

Apuvalmentaja:  Riku Laitala

Joukkueenjohtaja:  Essi Laitala