Jalkapallojaosto valittiin mukaan Eepeen Kannustajiin!

Jalkapallojaosto on valittu tänäkin vuonna mukaan Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepeen, Kannustajat-tukimalliin. 🤩 Viime vuonna jalkapallojaostolle kertyi 2420 euron tukisumma. Kiitos siis jokaiselle meitä Kannustaneelle! Koska Kannustajat-tukimalli on vuosikohtainen, liittyminen täytyy tehdä uudestaan tälle vuodelle. Kun liityt jo nyt alkuvuodesta Kannustajaksi, voit loppuvuoden keskittyä vain Bonusten kerryttämiseen. 😉

Tukijaksi liitytään S-Käyttäjätilillä tai S-mobiililla valitsemalla oma Kannustajat-seura. Meidät löydät listasta nimellä ”JALASJÄRVEN JALAS JALKAPALLOJAOSTO”. Kannustaminen on asiakasomistajalle ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran kannustajiksi liittyneiden kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Kannustajat-mallilla tuetaan lasten ja nuorten liikunta- ja urheilutoimintaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimialueella. Voit ilmoittautua kannustajaksi, jos olet Eepeen asiakasomistajatalouden pääjäsen. Kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot kuitenkin huomioidaan seuran tukisumman laskennassa.

Lisätietoa Kannustajista osoitteessa: https://eepee.fi/kannustajat/