Lions Club Jalasjärvi Liisat ry teki lahjoituksen Jalasjärven jalkapallon tyttöjoukkueelle 12.2.2018

LC Jalasjärvi / Liisat tekevät varainhankintaa hyviin tarkoituksiin erilaisin tempauksin. Yksi varainhankinnan muoto on Lucia-keräys, jossa tänä vuonna ehdokkaina ja äänestysvaroja keräämässä oli myös jalkapallon harrastajia.

LC Jalasjärvi / Liisat lahjoittivat kaiken kaikkiaan 3.400 euroa Jalasjärven urheilu- ja kulttuuritoimintaan. Tästä summasta myös jalkapallon 12-15v tyttöjoukkue sai merkittävän osuuden. Lahjoitusta olivat vastaanottamassa Lucia-ehdokas Milla Rantamäki ja valmentaja Asko Mäki-Ventelä sekä joukkueenjohtaja Anssi Kuusisto.

Lahjoitusten vastaanottajat yhteiskuvassa LC Jalasjärvi / Liisat Lucia-vastaava Kirsti Ventelän kanssa.

Jalaksen jalkapallojaosto sekä tyttöjoukkueen joukkueenjohto kiittävät saamastaan lahjoituksesta. Lahjoitus tullaan käyttämään ehdokkaan toiveiden mukaisesti tyttöjen joukkueen toimintaan.

Hyvä Teko. Iso Ilo.

Lue lisää Liisojen toiminnasta tästä