Iso Kiitos vielä kaikille lauantain bileistä ja kauden pesisetkoista :)

Lipun ostaneiden kesken järjestettiin myös arvontaa, joka on nyt suoritettu!

Hotel Kurikan hotelliyön on voittanut lippunumero 229. Jalas NYP kausikortin ovat voittaneet lippunumerot 53 ja 134.

Kurkkaa siis lippuusi ja voittonumeron sattuessa kohdallesi ota yhteyttä facebookissa tai nettisivujen kautta joukkueenjohtaja Juha Ojalaan. ([email protected])

Harjoituspelit 17.-18.2.2018

Kuvat: Marja Mäkelä

Mailattaret - Jalas (eka jakso 2-5 ja toka jakso 5-4 hallivuoron loppuessä kesken)

Jalas - Mailattaret 2-0 (7-1, 12-5)

Viikonloppuna päästiin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen taas pelaamaan. Lauantaina kohdattiin Vaasan Mailattaret Botnia-hallissa ja sunnuntaina niin ollen Mailattaret vastassa Seinäjoki-areenassa. Peleissä kokeiltiin useita erilaisia kokoonpanoja ja kaikki saivat peliaikaa. Lauantaina ensimmäinen jakso oli hyvää pelaamista, mutta toiselle jaksolle asti ei riittänyt keskittyminen yhtä hyvänä. 

Sunnuntaina lähdettiin parantamaan ja keskittymään siihe, että koko pelin ajan pysyisi tekeminen parempana. Siinä onnistuttiinkin, vaikka vielä sunnuntain pelissäkin parannettavaa jäi. Kaksi ensimmäistä peliä takana ja näistä on hyvä lähteä jatkamaan reenaamista kohti seuraavia pelejä sekä erityisesti kohti kesää.

 

Naisten lopullinen joukkue valmis

Naisten lopullinen joukkue valmis: Pekka jatkaa mailassa, Sussulle ja Tarulle kaksoisedustus, Viivi harjoitusrinkiin

Pekka Puisto 2. pelinjohtajaksi

Naisten lopullinen joukkue on nyt kasassa kun Pekka Puistollekin saatiin jatkosopimus ensi kaudelle 2. pelinjohdosta. Pekkahan onkin jo viime kaudesta tuttu kasvo kaarelta mailamiehenä. Pekka on lisäksi mukana valmennuksessa viime kautta enemmän, Pekalla on paljon annettavaa myös valmennuspuolella. Hienoa Pekka että jatkat tiimissä.

Susanna Ojala ja Taru Finnilä kaksoisedustuksilla                                                        

Jalas ja Mailajussit on sopinut Mailajusseissa Superpesistä toista kauttaan aloittaneen oman kasvatin Susanna Ojalan kaksoisedustuksesta Mailajusseista Jalakseen. Sussu on Mailajussien sopimuspelaaja ja pelaa Jalaksessa Superin pelien sallimissa rajoissa. Pelirasitusta kuitenkin helpottaa, ettei Sussu ikänsä puolesta pelaa enää B-tytöissä.                                                      Myös Taru Finnilälle on sovittu kaksoisedustuksesta, Taru Jalaksen sopimuspelaajana pelaa Jalaksesta Mailajusseissa ykköspesiksen pelien sallimissa rajoissa.

Viivi Seppälä harjoitusrinkiin

Jalaksen ykköspesis on nostanut Jalaksen oman kasvatin, C- ikäisen Viivi Seppälän naisten harjoitusrinkiin. Harjoituksissa Viivi onkin jo osoittanut, että ahkerana ja tunnollisena harjoittelijana hänestä on ainesta tulevaisuuden pelaajaksi.

Joukkue valmis

Jalaksen ykköspesiksellä on nyt kasassa 14 sopimusta ja 1 kaksoisedustus, aktiivisia pelaajahakuja ei tällä hetkellä ole päällä. Tällä joukkueella lähdetään kohti harjoituspelejä!

Jennina vuoden pelaaja ja naispelaaja 2017!

Jalaksen pesäpallojaoston päätöstilaisuudessa on muisteltu vielä pesiskesää 2017 ja palkittu onnistujia.

Naisten joukkueesta palkittiin Jennina Ojala Naispelaaja-palkinnolla, jonka lisäksi hän pokkasi hyvin menneen kauden ansiosta myös Jalaksen Vuodenpelaaja -palkinnon.

Kesän 2017 joukkuepelaajana naisten joukkueesta palkittiin Jenni Rajala!

ONNEA MEIDÄN NAISILLE SEKÄ KAIKILLE MUILLE JALAKSEN PALKITUILLE!