Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Kloppien nousukarsintaturnaus

• Jalas-Areena 3 Kauppilantie Jalasjärvi, Etelä-Pohjanmaa, 61600 Finland (kartta)

Jalaksen klopit sijoittuivat vitosdivarin lohkossaan sijalle 2 ja se oikeutti nousukarsintoihin. Nousukarsintaturnaus pelataan Jalas-Areenalla lauantaina 6.4.2024. Karsintaturnauksessa on mukana nelosdivisioonan joukkueista SC Kokkola sekä LaPo Lapualta. Vitosdivarin lohko A:sta nousukarsintoihin selvitti tiensä lohkokakkonen Pallosuharit Töysästä.

Karsintapelit pelataan cup-muotoisena, jossa kahdella voitolla selvittää tiensä 4. divisioonaan. Sen sijaan kahdella tappiolla pelit jatkuvat ensi kaudella 5. divisioonassa. Turnauksen aloittavat LaPo ja PaSu, joiden välinen ottelu käynnistyy kello 11.00. Jalaksen kloppien päivän ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu SC Kokkola ja tuo ottelu käynnistyy kello 12.15.

Ensimmäisten pelien voittajat kohtaavat toisensa kello 14.30 alkaen ja tämän pelin voittaja pelaa kaudella 2024-2025 4. divisioonassa. Tuon pelin häviäjän turnauspäivä jatkuu vielä päivän viimeisessä ottelussa. Ensimmäisten pelien häviäjät kohtaavat toisensa kello 15.45. Tämän pelin voittaja jatkaa turnauspäiväänsä päivän viimeisessä ottelussa, mutta häviäjän pelit jatkuvat kaudella 2024-2025 5. divisioonassa. Turnauspäivän viimeisessä ottelussa, kello 18.00 alkaen kohtaavat siis ottelun 3. hävinnyt sekä ottelun 4. voittanut. Tämän päivän viimeisen ottelun voittaja lunastaa ensi kaudelle paikan 4. divisioonaan, kun hävinneen pelit jatkuvat ensi kaudella 5. divisioonassa.

Turnauksen peliaika on 3x15 minuuttia juoksevaa aikaa. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, pelataan 10 minuutin jatkoaika viidellä viittä vastaan, joka kuitenkin päättyy ensimmäiseen hyväksyttyyn maaliin. Mikäli peli on jatkoajan jälkeen tasatilanteessa, käydään viiden laukojan rangaistuslaukauskilpailu.

Tervetuloa kannustamaan Jalaksen klopit kahteen voittoon ja sarjanousuun. Turnauksen katsomoon on vapaa pääsy ja paikalla myös kioski, josta löydät monipuoliset pelieväät.