Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Jalaksen Maastojuoksu-cup käynnistyy 9.5.


Maastojuoksun junioreiden Jalasjärvi -cup juostaan tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Cupin järjestää yleisurheilujaoston junnutiimi.

Jalasjärvi-cupin ensimmäinen osakilpailu käynnistyy Ilkankalliolla (Ilkantie 61600 Jalasjärvi) 9.5.2023. Reittiin tutustuminen alkaa 17.30 ja varsinainen kilpailu alkaa klo 18. Kilpailuun ilmoittautuminen Ilkantien varrella Muumileikkikentällä. Ilmoittautumisen jälkeen, tutustutaan yhdessä reitteihin.

Kilpailussa on sarjat sekä tytöille että pojille 5-vuotiaista 15-vuotiaisiin. Matkat ovat pienemmille noin 400 m, isommille 1 km.

Jalasjärvi-cupin muut osakilpailut juostaan Luopajärven Pohjolan pururadalla 16.5 ja Koskuen pururadalla 23.5. Jokainen osallistuja palkitaan hienolla pokaalilla Yleisurheilupäivässä 30.5.

Kilpailuun ei ole ennakkoilmoittautumista, kunhan tulette paikan päälle! Juoksijat järjestetään eriin syntymävuosien mukaan, nuorimmista aloittaen. Mukaan voivat osallistua kaikki Jalasjärven Jalaksen jäsenet ja kilpailut ovat osallistujille täysin ilmaiset. Nuorimpien lähtö klo 18.

Aikaisempi tapahtuma: 30. maaliskuuta
Jalaksen Nuorisohiihdot
Myöhempi tapahtuma: 27. toukokuuta
Salibandyväen kauden 2022-2023 päätöstilaisuus