Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Jalaksen hiihtis tiistaina 19.12. klo 17.30-18.30

Hiihtokelit ovat parhaimmillaan, joten on aika aloittaa kauden 2023-2024 hiihtis! Hiihtiksen aloitus- ja ilmoittautumiskerta pidettiin sunnuntaina 10.12. Hiihtis on tarkoitettu alakouluikäisille, eskareista lähtien. Tarkoituksena on opetella hiihdon saloja leikin varjolla Vetäjinä toimivat Susanna ja Elina - jos teiltä oltiin mukana viime vuonna, vetäjät ovat tuttuja. Mukana menossa aikuisia sen mukaan kuinka tarvitaan.

Varsinainen ensimmäinen hiihtiskerta on 19.12., vakiaika klo 17.30-18.30.

Kilpahiihtoon tähtääville on tulossa tekniikkaharkat, niissä vastuuvetäjänä toimii Johanna Kriikkula. Nämä treenit alkavat 19.12., aika tiistaisin 18.30-19.30.

Tänä vuonna hiihto- ja ampumahiihtojaosto tarjoaa hiihtiksen ja tekniikkaharkat täysin ilmaiseksi, joten lähtekäähän kaivamaan viimeistään nyt hiihtokamppeita esiin ja tulkaa sunnuntaina mukaan! Jos ette pääse paikalle sunnuntaina, mukaan voi tulla myöhemminkin. Myclubiin tulee jossain vaiheessa ilmoittautumislinkki.

Huom. Tekniikkaharkoissa pitää osallistujilla olla käytössä sekä perinteisen että vapaan tyylin varusteet, vetäjä ilmoittaa etukäteen kumpiako varusteita tulevalla kerralla käytetään. Hiihtisryhmissä 17.30-18.30 riittää yhdet sukset, toki jos jollakulla sattuu jo eri tyyleille omansa olemaan, pyrimme etukäteen ilmoittamaan kummatko kannattaisi ottaa alleen.

Huom! Tarkistattehan etukäteen, että varusteet ovat sopivat! Tärkeimmät luonnollisesti mono, mutta myös sauvan pituus on hyvä tarkistaa. Jos sauvat hiihtotamineissa ulottuvat vyötärölle, on aika kaivella varastosta tai kaupasta uudet sauvat :)

Aikaisempi tapahtuma: 16. joulukuuta
Jalas - RöVe
Myöhempi tapahtuma: 7. tammikuuta
Jalas P15 - Nurmon Jymy