Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Kunniakierros ja Seurakisojen päätöstilaisuus

Tiistaina 3.8. yleisurheilukentällä tapahtuu!
Vietämme kesän Seurakisojen päätöstapahtumaa ja juostaan Kunniakierros. Olemme myös osa Mukula-viikon tapahtumia! https://mukula.info/mukulanohjelma/

Aloitamme klo 18 karsintajuoksuilla ja harjoituksilla 9-15-ikäisten kanssa liittyen 14.8. Sisuviesteihin.

18.20 alkaen jaetaan numerolappuja Kunniakierrosta varten, ja klo 18.30 startataan itse Kunniakierros. Kunniakierros on valtakunnallinen keräys, jolla kerätään varoja paikaillisille yleisurheiluseuroille. Kuka tahansa voi osallistua keräykseen. Jalaksen osalta keräysvastaava on Esko Viitala, joka kertoo asiasta mielellään lisää! Itse Kunniakierrosjuoksuun voi osallistua kuka tahansa ilman mitään maksuja.

Haastamme mukaan kaikki kesän toiminnassa mukana olleet yleisurheilukentälle tiistaina, lähtöviivalle keräännytään klo 18.30. Kenttää voi kiertää haluamansa ajan, maksimiajan ollessa tunti. Kaikki alle 18-vuotiaat Kunniakierrokselle osallistujat saavat yllätyspalkinnon - kannattaa osallistua! Kaiken ikäiset mukaan, osallistua voi juosten tai kävellen.

Lisäksi illan mittaan jaetaan kaikille Seurakisoihin kesän aikana osallistuneille pokaalit, sekä 9-15-sarjalaisille mitalit viimeisten kolmen kilpailun perusteella.
Paikalla myös kioski!