Takaisin kaikkiin tapahtumiin

Tule mukaan Pokaalijahtiin


Jalaksen yleisurheilu- sekä hiihto-ja ampumahiihtojaosto toteuttavat yhteistyössä nuorille harrastajilleen Pokaalijahdin! Tarkoituksena on lenkkeillä perheen kanssa, nuoret myös omatoimisesti, keräten merkintöjä jaostojen ohjeiden mukaisesti. Pokaalijahti alkaa saman tien, kunhan ehdimme lisätä jahdattavat lenkkikohteet instaan! Pokaalijahdin alustava kesto on nyt toukokuun loppuun, mutta kestoa saatetaan pidentää, jos olosuhteet niin vaativat.

Kun merkintöjä on kerätty vähintään ilmoitettu määrä per ikäluokka, on kerääjä oikeutettu saamaan pokaalin myöhemmin kesällä järjestettävässä tapahtumassa.

Yleisurheilun insta-tilillä (jalas_yleisurheilu) jaetaan kuvat paikoista, jotka ovat mukana Pokaalijahdissa. Tarkoituksena on siis lenkkeillä ja kuntoilla, paikkoihin mennään pääsääntöisesti jalkaisin, mutta muutama pyöräilypaikka on myös mukana.

Toimi seuraavasti:

-        Ilmoittaudu mukaan jalas.yleisurheilu@gmail.com tai hiihto.jalas@gmail.com ja ilmoita perheestäsi osallistuvien nimet, käyttämänne insta-tili (jos lapsilla oma, ilmoittakaa samassa meilissä kaikki ja ilmoittakaa mikä tili kuuluu kellekin) sekä kouluaste alla olevan jaottelun mukaan. Kouluaste huhtikuussa 2020 ratkaisee.

-        Mukaan ilmoittautumalla annatte luvan jaostoille kerätä tarvittavat tiedot (nimi, kouluaste sekä merkintöjen määrä) kunnes pokaalit on jaettu. Tämän jälkeen tiedot tuhotaan. Mukaan ilmoittautumalla ilmoitatte myös huomanneenne, että kuvien jako #-merkkejä käyttäen jakaa kuvanne laajemmalle.

-        Ota seurantaan insta-tili jalas_yleisurheilu, mitä kautta Pokaalijahdissa mukana olevat kuvat ensisijaisesti jaetaan. Kuvat jaetaan myös facebook-ryhmissä Jalas Nuorisoyleisurheilu sekä Jalas Hiihtokoulu.

-        Kun käytte ilmoitetussa paikassa, ottakaa kuva ja liittäkää se Jalas yleisurheilun insta-tilille (jalas_yleisurheilu) kuvassa annetulla #-merkilläsekä #jalas_pokaalijahti. Huom: kuvissa ei tarvitse näkyä ihmisiä, saa toki näkyä jos niin haluatte.

-        Jos ette ole instassa, eipä hätää: samat kuvat ja ohjeet tulevat Jalas Nuorisoyleisurheilu sekä Jalas Hiihtokoulu -facesivuille ohjeineen. Facen kautta Pokaalijahtiin osallistuessanne ottakaa samoin kuvat käymistänne paikoista, mutta kerätkää tiedot itsellenne ylös: kuvan #-nimi sekä päivä jolloin kävitte. Lista per osallistuja, jos perheestä useampi osallistuja. Kun kohteita on kerätty tarpeellinen määrä, lähettäkää lista päivämäärineen samaan sähköpostiin mitä kautta ilmoittauduitte mukaan.

-        Huom! Reippailut suoritetaan omalla vastuulla ja pidetään muistissa suositukset, eli oman perheen kesken kunnes korona-tilanne ohi.

-        Pokaalijahti huipentuu yleisurheilukentällä pidettävään tilaisuuteen jossa kaikille osallistujille ja tarpeeksi merkkejä keränneille henkilöille jaetaan pokaalit! Tilaisuus pidetään kun kokoontumiset taas sallittuja.

-        Samassa tilaisuudessa arvotaan myös joitakin palkintoja per ikäluokka.

Tavoitteet ikäluokittain:

-        Alle kouluikäiset 8 merkintää

-        Alakouluikäiset 12 merkintää

-        Yläkouluikäiset 15 merkintää

KOHTEET

-        #vinttikoiranportaat
-        #navettavuori
-        #takalenkinnousu
-        #partiomaja (pyörärasti)
-        #pirunpesä
-        #lamminjärvensilta
-        #koskuenpururata
-        #jalasjärvenympäri
-        #pelekkoomettänlaavu
-        #luopajärventuulimylly
- #loukajanvuori
- #jokipiinriippusilta (pyörärasti)
- #kiukunpururata
- #haarukkapuu

Kohteita lisätään matkan varrella, joten seuraa ilmoittelua! Mukavia reippailuita!

Kuvassa yksi ensimmäisistä kohteistamme, Navettavuori Ylivallissa.

Myöhempi tapahtuma: 22. huhtikuuta
Omatoimirastit Koulukeskuksella 22.-24.4.